arkadaşlar benim sorunum büyük yardım ederseniz sevineceğim
ben win xp kullanıyom ve benim 3 tane kullanıcı hesabım vardı bunları sildim sonra normal olarak açılmaya başladı hiç açılırken hangi kullanıcı hesabına gircen bölümü hiç çıkmıyodu bir kaç gün sonra win professional oldu ve açılışta parola istio tmm'a basıom açılıo ama daha önce böyle şeyler olmuyodu sizce ne yapmalıyım lütfen yardım dinnnnnn[V]
Kullanıcı hesapları sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Denetim masası/kullanıcı hesapları/kullanıcılkarın oturum açma ve kapatma şeklini değiştir de 2 yeri işaretleyebilirsin. Eski haline döner ama güvenlik azalır. Yönetici hesabına parola koyarsan ve bilgisayarı sınırlı hesapla açarsan daha bi güvenli olur.
Bilgisayarıma ters tıklayıp yönete gelince gruplar ve yerel kullanıcılardan sınırlı hesabın yetkilerini ayarlayabilirsin...
Umarım sorun budur
arkadaım saol tavsiyen iç.in ama olmadı lütfen yrdımmmmm eddddiiiiinnnnnnn[V]
Sorun tam olarak ne?
Kullanıcıların oturum açma şeklini değiştirdeki 2 seçeneğe tıklayınca eski haline dönmesi lazımdı...
olmuo işte arkadaşım bu oraya giriom bu sistemi kullanmak için NetWare işlemci hizmetlerini kaldırın diyor
[V]
yardımmmmmmmm pcm kafayı yedi
Artık program kalmış galiba...
Arkadaşım BIOS la bir işin yok.Bilgisayarımı açarken F8 e basacaksın ve PC ni güvenli Mod da açacaksın bir de öyle deneyeceksin.Olmazsa ağ bağlantılarım a oradan ağ bağlantısı özelliklerine oradan da Netware varsa bulup kaldır diyeceksin..
Gereksiz mesajları sildim...