Kullanıcı Hesapları

HPQ-User
12-12-2009, 22:51   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

T.okan sormuş:
Pc güncelleştirdikten sonra ne karşılama ekranı geliyor nede hesaplar arası hızlı geçiş açılmıyor.Netware için islemci hizmeti ni de ağ bağlantılarından kaldırdım ama yine hiç bir faydası olmadı .Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
W. xp sp3

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)

NoteBook
13-12-2009, 01:26   |  #2  
NoteBook avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj

Ağ Bağlantıları'nı tıklatın.
Kullandığınız her bir bağlantıyı sağ tıklatın ve sonra da Özellikler'i tıklatın.
Her bir Yerel Ağ bağlantısının Genel sekmesinde, Netware için İstemci Hizmeti'ni vurgulayın ve Kaldır'ı tıklatın.
Çevirmeli Ağ Bağlantısı Özellikleri iletişim kutusunda, Ağ İletişimi sekmesini tıklatın, Netware için İstemci Hizmeti'ni vurgulayın ve sonra da Kaldır'ı tıklatın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.
Denetim Masası'nı açın ve sonra Kullanıcı Hesapları'nı çift tıklatın.
Görev seç... altında, Kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir'i tıklatın.
Kullanmak istediğiniz oturum açma ve kapatma seçeneklerini tıklatıp belirleyin: Karşılama Ekranını Kullan veya Hızlı Kullanıcı Değiştirme Kullan.