Arkadaşlar bilgisayarımın çoğu yerinde bu adlarla karşılaşıyorum bilgisayarda 4 tane kullanıcı var bunların ne olduğunu bilmiyorum,hangi hesapları silmeliyim bilmiyorum yardım edermisiniz?
Kullanıcı Hesapları
bilgisayarım sağ tık-yönet-kullanıcı ve guruplar sekmesine gel- orada users vardır ya da kullanıcılar onu çift tıkla sağda kullaıcılar vardır onların hepsini admin hariç sağ tıklayarak silebilirsin ama silersen ŞU AN SENİN AÇILIŞTA GİRİŞ YAPTIĞIN KULLANICI HESABININ DOSYALARINA ulaşamayabilirsin senin oturumun elbette ilk açılışta hangi isimle giriyorsan şifre yazdığın yerin üzerinde hangi isim varsa o dur
\\XPS-BILGISAYAR Kullanıcı Hesapları
-------------------------------------------------------------------------------
Administrator Guest xps
Komut başarıyla tamamlandı.
Aynen Böyle..
Arkadaşlar ben şuanda xps adlı hesabı kullanıyorum administrator aktif deil !!!
Herkese yorumlar için teşekürlerr hepiniz süpersiniz :)
pc nızın ısmın ı administraotr yaPIN yada administratora sıfre koyun nedenmı bakın sımdı
pc nız sıfrelı dımı ama sıfresız gırmek mumkun pc yenden baslatın sıfre sorcak kullanıcı adı yerını sılıp oraya administrator yazın sıfre yazan yerı bos bırakıp tamam enter deyın pc acılır
by zxsel :=) turkısh power acıklar basıttır
Dediğin şey güvenli modu başlatırken de oluyor... Ayrıca Bütün kullanıcılara şifre koysa dahi hepsini aşabiliyorum.
Tam anlamıyla korunmak istiyorsan;
1- Biostan USB ve CD'den boot edilmesini önleyeceksin ve bios'a şifre koyacaksın. (Şifresi yoksa hiç uğraşma ya da F8'i nasıl iptal edeceğini düşün)
2- Sabit diskindeki bütün dosyalar şifreli olacak. (en kesin çözüm bu)
pc nızın ısmın ı administraotr yaPIN yada administratora sıfre koyun nedenmı bakın sımdıpc nız sıfrelı dımı ama sıfresız gırmek mumkun pc yenden baslatın sıfre sorcak kullanıcı adı yerını sılıp oraya administrator yazın sıfre yazan yerı bos bırakıp tamam enter deyın pc acılır
by zxsel :=) turkısh power acıklar basıttı