KULLANICI HESAPLARI

PINDEM
26-10-2007, 23:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

slm, bu işlerden anlamayan oğlumun sayesinde admin hs ile oturum açamıyorum , kullanıcı hesaplarında gözükmemesine rağmen tamamen silinmedi ancak hesaba ulaşamıyorum, lütfen acil yardım,,şimdiden tşkkrlr.

emiryilmaz
27-10-2007, 09:06   |  #2  
Yeni Üye
20 mesaj

C:\Documents and Settings\ buyrdan eski dosyalarına ulaşa bilirsin... Anladığım kadarıyla yazdım eğer yanlış anladıysam daha açıklayıcı yazmanı öneririm...

PINDEM
27-10-2007, 10:41   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

yo kısmen ulaşıyorum ancak, admin hs ile oturum açamıyorum bilgisayar yöneticisinden hesabın etkin olduğunu görmeme rağmen oturum açarken oğlumun kendi oturumunu kullanmak zorunda kalıyorum.Sanırım bi kaç kere yanlış parola girince sistem hatası vermeye başladı ama artık bu pencere de karşıma çıkmıyor, iletiye tmm dediğim halde yine de diğer hesapla oturum açılıyor, meseleyi umarım anlatabilmişimdir, tşkkr..

emiryilmaz
27-10-2007, 12:12   |  #4  
Yeni Üye
20 mesaj

kullanıcı hesab secim bolumu geldigi zaman ctrl+alt+delete tuslarına 2 sefer basarsan karsına klasik kullanıcı secimi gelecektir. kullanıcı adı kısmına administrator sifre kısmınada eger sifre koyulmussa sifresini yaz... bu kadar.. insallah bu sefer anlamısımdır

PINDEM
27-10-2007, 12:27   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

İşte sorun orada, kullanıcı hs seçimi gelmiyo tek şansım var o da admin diil, kullanıcı değiştir dediğimde tekrar diğer kullanıcıyı getiriyo ekrana, valla yordum seni ama durum bu..

emiryilmaz
28-10-2007, 07:31   |  #6  
Yeni Üye
20 mesaj

sorun degil ne demek. o zaman kullanıcı hesaplarından butun hesapları sil mecburen administratorden acacaktır... birde daha once administratorden girebiliyormuydun... bak administrator hesabının ismi degisik olabilir sende