kullanıcı hesaplarını goremıyorum.

HPQ-User
30-06-2008, 22:33   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

zafer sormuş:
merhaba. benım sorunum kullanıcı hesaplarına ulaşamamak la ilgili. benım bılgısayarımda ılk aldıgım gunden berı xp yuklu ve notebook un hdd sı 2 ye bolunuk ve 2. parcası kurtarma bolumu. burdan ben pc ye format attım bırkac kere.en son attıgımda eskı dosyaları sılmedı.heralde ben sılınmeden yukleme gibi bır secenegı sectım.xp yı kurdu yenıden.sımdı benım sorunum eskı kullanıcıların hard disk te olmasına ragmen acılıs ekranında gorunmemesı.bunlara C:\Documents and Settings e geldıgımde gormeme ragmen tıkladıgımda acamıyorum.eskı kullanıcı dosyaları var cunku halen hard dısk te yer kaplıyorlar.eskıden 2 kullanıcı vardı bunlardan 1 i yonetıcı ve sıfrelı gıdgerı ıse guet hesabı ve sıfresızdı.ıkısı de gorunmekte guest hesabına C:\Documents and Settings ıcınden ulasılabılıyor.dıgerı ıse sıfrelı oldugu ıcın erısılemez hatası verıyor.sıfresını bılmeme ragmen yazılacak herhangı bır yer olmadıgı ıcın gıremıyorum.acıkcası var olan hesaplar acılıs ekranında gorunmemekte.bunun sebebı nedır? yardımcı olursanız cok sevınırım.sımdıden tesekkur ederım.kolay gelsın

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
hp pavilion laptop dv6138ea. xp home edıtıon service pack 3 yuklu.urunun hıcbır parcası da degısme olmamıstır.xp nın tum guncellemelerı de devamlı otomatık olarak yuklenmıstır.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Koray Kocaman
30-06-2008, 22:49   |  #2  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Merhaba

Siz işletim sistemi üzerine tekrar bir windows kurmuşsunuz.Şimdi belirttiğiniz gibi C:\\Documents and Settings içersinde bir windows ve farklı bir Klasör altında da 2.ci windowsun yer almaktadır ki bu kurulum aşamasında sana sorulmakta.Normal de windows ortamında dosyalara ulaşman gerekiyor daha farklı bir sorun olmuş olabilir.Sisteminin açılış esnasında GüvenliMod ile açıp bu dosyalara ulaşabilirsin.Gerekli olan dosyaları şu anda kullandığın windowsun masaüstüne atıp erişimi gerçekleştirebilirsiniz.

linda
30-06-2008, 23:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
387 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2007

normalde de görmeminiz gerekmiyor mu. eski dosyalar korunsa bile kullanıcı hesapları önceki işletim sistemindeydi.ve siz onu çalıştırmıyorsunuz. asıl soru şu: orda almak istediğiniz belgeler mi var yada ne?