arkadasla benım pc nın kullanıcı sıfresını unuttum acaba nasıl cözebılırım. bu sıfreyı format atmadan.......
kullanıcı şıfresı
sanırım onun için cd var cdyi takıyorsun şifreyi kırıyor. farklı bir işlem daha var ama malesef bilmiyorum..
=> bilgisayarı açtık ve karşımıza şifre sorma yeri geldi.bu şifreyi kırmak için ctrl+alt+delete+delete (delete çift) yapınca karşımıza bir kutucuk geliyo.kullanıcı adı yerini silip oraya administrator yazıyoz ve şifre yerini boş bırakıp enter’liyoruz.bilgisayar açıldı.şifreyi değiştirmek için :
başlat>ayarlar>denetim masası>kullanıcı hesapları buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz.(önceki şifreyi sormuyo)...
HİPNOZUM=> bilgisayarı açtık ve karşımıza şifre sorma yeri geldi.bu şifreyi kırmak için ctrl+alt+delete+delete (delete çift) yapınca karşımıza bir kutucuk geliyo.kullanıcı adı yerini silip oraya administrator yazıyoz ve şifre yerini boş bırakıp enter’liyoruz.bilgisayar açıldı.şifreyi değiştirmek için :Peki ya Administrator Şifreliyse?başlat>ayarlar>denetim masası>kullanıcı hesapları buradan şifrenizi değiştirebilirsiniz.(önceki şifreyi sormuyo)...
zaten görülür şifre varsa eger ozaman kaldırısın şifreyi olur biter
OsgnPeki ya Administrator Şifreliyse?soru çoook güzel
bilgisayarı başlattığında sürekli f8 e bas sana bi ekran gelecek güvenli modda çalıştır de enter la sonra bilgisayar açıldığında administrator ü seç denetim masasından kendi şifreni kaldır bu kadar
Yöntem doğru ama admin dede şifre varsa güvenli modda da fayda etmez.Admin şifresi kıran programlar var ben 2 3 kere yapmıştım CIA commander la
Ben daha önce cia commander la yaptım. eski şifreyi bir diskete backup yapıyorsun yerine, yeni şifre oluşturuyorsun. Ayrıca ERD Commander ve Hiren!s Boot Cd ile bu işlem yapılabiliyormuş ama ben bunlarla hiç yapmadım. Cia Commander la çok daha kolay oluyor.
fahrisunabilgisayarı başlattığında sürekli f8 e bas sana bi ekran gelecek güvenli modda çalıştır de enter la sonra bilgisayar açıldığında administrator ü seç denetim masasından kendi şifreni kaldır buAYNEN ARKADAŞA KATILIYORUM BENİM BAŞIMA GELMİŞTİ AYNEN YAPTIM VE OLAY ÇÖZÜLDÜ
fahrisunabilgisayarı başlattığında sürekli f8 e bas sana bi ekran gelecek güvenli modda çalıştır de enter la sonra bilgisayar açıldığında administrator ü seç denetim masasından kendi şifreni kaldır buarkadaş çözmüş ya. bu yol olması lazım.
Merhaba Administrator kullanıcısında da şifre var ise safe moda işe yaramayacaktır
ERD commander cd si ile açarak sorunu çözebilirsiniz pc nizin diski Sata ise ERD commander sata disk desteği olmadığından Hirens boot cd ile denemenizi öneririm.