windows 7 32 bit kullanıyorum 4gb ram var ama 2,99 kullanılabilir diyor bunu nasıl düzeltebilirim
kullanılabilir 2,99
işletim sistemini 64 bitlik kurarak çözersin tek çözümü bu diye biliyorum bende 8 gb rem var 32 bit 3 gb algıladı windows 7 professional 64 bit yazılım al dediler aynen dedikleride oldu 8 gb görüyor şuan
(bugün bir hal oldu bana kafam yerinde değil anlamadım gitti ben gider motorumla 80 90 km yol yabayım kendime anca gelirim )
Ben bir program sayesinde bu işi çözdüm 32 bit kullanıyom şu an ve 4GB ramimi tam görüyor. Sadece görüntüde de deil bu. Görev yöneticisinden açtım rama baktım 4GB ve onu doldurcak kadar oyun açıp denedim gerçekten tam görüyo program sayesinde. Her win7 sürümünde işe yaramıyo bazı insanlara yaptım bazılarına yapamadım fakat genel olarak işe yaradığını gördüm arkadaşında sorununu 64 bit yüklemeden çözebilir belki. Linkini bulamadım fakat özelden ulaşırsanız programı verebilirim
Ben bir program sayesinde bu işi çözdüm 32 bit kullanıyom şu an ve 4GB ramimi tam görüyor. Sadece görüntüde de deil bu. Görev yöneticisinden açtım rama baktım 4GB ve onu doldurcak kadar oyun açıp denedim gerçekten tam görüyo program sayesinde. Her win7 sürümünde işe yaramıyo bazı insanlara yaptım bazılarına yapamadım fakat genel olarak işe yaradığını gördüm arkadaşında sorununu 64 bit yüklemeden çözebilir belki. Linkini bulamadım fakat özelden ulaşırsanız programı
Program sadece önemli bir dll dosyasıyla oynuyor ;)Dostum o program kernellerle oynuyor Windows'a zarar verebilirsin.
http://www.pallab.net/2009/12/30 ... in-windows-vista-7/
Ama önermem bilgisayarda yüksek tehlikede güvenlik açığı üretebilir ;)
En güzeli temmuz sonunu bekleyin windows 8 8010 64bit public beta yayınlandığında indirip kurun.windows 7den daha hızlı ;)