Arkadaşlar Ben proföyonel oyuncuyum.Oyunlarımı 2.5 sene önce aldığım dizüstünde (dizüstünde oyun oynanmaz diyenler ekleyin tartışalım : [email]mavizamanda@hotmail.com[/email]) oynadım şimdiye kadar masaüstü sistemlerden uzak kaldım.Harika bir masaüstü sistem toplacağım inşallah.Alacağım ekran kartıda GELECEĞE HİTAP EDECEK EN AZ 4 YIL OYUNLARI MANYAKÇA OYNATACAK.Ekran kartı olarak 3 sorum var.Konu hakkında sadece iyi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
1-Ben ekran kartında
a-soğutması özellikle harika b-sesissizliği bir yılan kadar çok iyi olacak c-güç tüketimi açsıdan tasarruflu olmasını beklerim.
2-Hangi marka olursa olsun oyunlarda sorun yaşamamalıyım ,genelde sanırım AMD-ATİ yaşıyor sorunu,Nvdia ile oyunlar anlaşmalı gibi garip şeyler var... Physx desteği var Nvidia'da peki AMD-ATİ ne durumda?AMD-ATİ'NİN Nvida'ya karşı üstünlüğü var mı , varsa nedir?
3- 6950 mi yoksa GTX 560 mı?Gerçi 500 liraya kadar çıkabilirim ama olsun....GTX 460 çok tutuldu çok beğenildi buna seçeneksel (alternatif) olarak hangi AMD-ATİ kartını önerirsiniz.Sorularımı yazdığım gibi tek tek yanıtlarsanız çok sevinirim...