kumarhane,sinema tiyatro olan oyunu arıyorum

fmb44
15-02-2010, 22:42   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

merhaba arkadaşlar.bundan 5 sene önce falan bir oyun oynamıştım.çok güzeldi.şimdi bulmak istiyorum ama adını hatırlayamıyorum bir türlü.oyunda kumarhane,sinema tiyatro falan kuruyorsun.kumarhaneye işçi,koruma falan alıyorsun.kumarhane büyüdükçe(ilk önce 1. katı açıyorsun sonra paran oldukça 2.-3. vb. katları açıyorsun bu şekilde büyüyor) işçiler daha çok para istiyor.böyle bir oyundu.adını bilen var mı acaba.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.oyun tek cdlik bir oyundu

CarlJohnson
16-02-2010, 16:59   |  #2  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

tycoon oyunları vardı yanlıs hatırlamıyorsam...yani rollercoster tycoon vs..soyle yardımcı olmaya calısayım.. www.gamespot.com adresine girip arama kısmına tycoon yazarsanız bu tarz birsürü oyun cıkıyor(lunapark kurup işletme,hastane kurmak,tren yolu kurmak,kumarhane,hapishane vs birsürü oyun var)..rollercoaster tycoonda lunapark kurup işletiyorsunuz mesela memnuniyet gelir gider calısanlar vs var..bozulan eşyalara teknisyen cagırıyorsunuz,tuvaletler kirleniyor temizlikci bulunduruyorsunuz vs...dedigim gibi gamespot a tycoon yazarsanız oyun acıklamaları ve goruntu az cok hatırlamanızı sağlayabilir :) oyunun cd kapagıda adının yanında resim olarak mevcut :)

fmb44
16-02-2010, 20:52   |  #3  
OP Taze Üye
19 mesaj

yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.umarım bulabilirim