CHIP Online ailesi olarak bayramınızı kutlar, hayatta her gününüzün bir bayram gibi geçmesini dileriz.
Kurban Bayramınız kutlu olsun
- 1
- 2
teşekkürler..Herkesin Kurban bayramını bende gönülden kutluyorum ve iyi geçmesini diliyorum...
senidne abi bütün chıp üyelerinin bayramını kutlar inşalalh
nice bayramlar chıpte geçer
Sırf kafiyeli olsun diye hazır ve yapmacık bayram mesajı çekmek yerine kendi samimi düşüncelerini söyleyen/yazan insanların artmasını dilerim, hayırlı bayramlar kardeşlerim.
(size lafım yok Selçuk abi, hani hazır sms'ler varya, gıcığım onlara)
Bana her gün bayram
Herkezin bayramı mübarek olsun
Ben de tüm Chip Online mensuplarının ve değerli forum üyesi sevgili arkadaşlarımızın Kurban Bayramı'nı yürekten kutluyorum.
eyvallah abi,senin ve tüm chip online ailesinin,tüm Müslüman kardeşlerimin bu mübarek Kurban Bayramını kutlarım.nice bayramlarımızda hep birlikte olalım.
Herkesin mubarek kurban bayramını bende kutlarım. Daha nıce bayramlarda beraber olmak dileğiyle..
Herkesin bayrami mubarek olsun. CHIP LIFE bolumunun genislemesi iyi oldu.
Tüm Chip Online 'ın ve Tüm İslam aleminin tüm Türklerin bayramını kutlarım.
Tüm Chip Online büyüklerimin ellerinden varsa küçüklerimin gözlerinden öperim
Herkesin bayramını kutlarım..
Emre DEMİRBAŞ
Herkesin bayaramını en içten dileklerimle büyüğünden küçüğüne kadar kutlar, hepimizin daha nice bayramlar görmesi dileği ile, gözlerinizden öperim...
Sizi seviyorum chip ailesi :)
Hepinizin bayramı mübarek olsun.. Nice mutlu, huzurlu ve beraberce kutlayacağımız bayramlara...
Herkes ismini yazıyor ben de yazayım hala bilmeyen varsa :)
Erdem LEVENT
Herkesin bayramını kutlarım...
Ömrünüz SSK kuyruğu kadar uzun, paranız Türkiye'nin dış borcu kadar çok olsun, BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Tüm CHIP Online ailesinin Kurban Bayramını kutlarım.Hayırlı Bayramlar..
Bende tüm Chip Online ailesinin kurban bayramını kutlarım daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle
elazigliÖmrünüz SSK kuyruğu kadar uzun, paranız Türkiye'nin dış borcu kadar çok olsun, BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNArkadaşlara bayram mesajı olarak gönderiyorum
TUM ARKADASLARIN KURBAN BAYRAMINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLAR, SAGLIK, BASARI VE MUTLULUKLAR DILERIM. HER SEY GONLUNUZCE OLSUN!
XxXDaRKoXxXgonder tabi ayıpsın onlarda gulsun az birazelazigliÖmrünüz SSK kuyruğu kadar uzun, paranız Türkiye'nin dış borcu kadar çok olsun, BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNArkadaşlara bayram mesajı olarak gönderiyorum
- 1
- 2