Sadece resimleri inceleyiniz :)
KurtAdam Reklamı CPU Kullanımı(Chip'te)
- 1
- 2
bendede aynı durum var da normal bir olay galiba. reklama gelince yüzde 70 80 reklamsız bi yerde yüzde 2 3 civarı.
chipteki reklamlar zaten film mübarek :) Reklam panosundan bi farkı kalmadı artık
kullanım eğer sadece bu site açıkken oluyorsa ve 10 sn den uzun sürüyorsa hiçte normal değil faceden müzik açık online oyun açık chip açık flash tabanlı reklamlarını açtığımda geçici olarak 3 sn liğine cpu kullanımı % 76 explorerin sonra yine 0%.
birazda donanımlarla alakalı flash zaten çok aşırı kasan bir yazılım.
ama şuda bir gerçek artık web siteleri çok ağırlaştı ie9 ile bu işin altından kalkılacağa benziyor tabiki bunu daha önce firefox yapıpta web grafik ve animasyon kodlarını gpu ile işlemeye başlarsa ie9 da fos olacak.
kullanım eğer sadece bu site açıkken oluyorsa ve 10 sn den uzun sürüyorsa hiçte normal değil faceden müzik açık online oyun açık chip açık flash tabanlı reklamlarını açtığımda geçici olarak 3 sn liğine cpu kullanımı % 76 explorerin sonra yine 0%.CPU kullanımı görev yöneticisi açılırken %70lere çıkar,
birazda donanımlarla alakalı flash zaten çok aşırı kasan bir yazılım.
ama şuda bir gerçek artık web siteleri çok ağırlaştı ie9 ile bu işin altından kalkılacağa benziyor tabiki bunu daha önce firefox yapıpta web grafik ve animasyon kodlarını gpu ile işlemeye başlarsa ie9 da fos olacak.
Biz explorer'dan değil chrome'dan bahsediyoruz explorer.exe bizde de hep %0
Donanımıma da profilimden bakabilirsin...
Kullandığın tarayıcı ile alakalı. Firefoxta AdBlock Plus, Opera'nın zaten reklam engelleme özelliği var, IE'de host dosyasını değiştirdim, Chrome'da da eklenti yükledim. Bu kadar. Aslında host dosyası hepsinde işe yarıyor ama her reklamı engelleyemiyor. O yüzden AdMuncher da kullanıyorum.
Google chrome için AdSweep eklentisi kurun
yoo fazla kasmıyo ben firefox kullanıyorum
Bizde de kasmıyo ama fazla CPU kullandığını söylüyoruz...
firefox ta flashblock eklentisini de kurabilirsinz arkadaşlar
no script, ad block, cookiesafe kullanıyorum çoğu gözükmüyor ama chıpıde anlamak gerek reklamsız ayakta durmak zor nice site sırf bu yüzden kapanma noktasına geliyor burada simbiyotik bir ilişki var
Adblock kullanın arkadaşlar tabi firefox kullanıyorsanız. . .
valla hiç kullanmıyor %10 - %20 ie8.
Bu arada reklam istemiyorsanız chipin reklam domainlerini engelleyin eklentiyle uğraşmayın. rs.chip.com.tr yi engelleyin bitti çoğu reklam gidecektir.
google ile linkz gibi reklamlarıda uçurdunuz mu tmmdır.
Ie8 kullanmıyormuş ama google chrome baya yiyor :)
Ie8 çok yavaş ama (:
- 1
- 2