KURTARMA CD Sİ VE DOSYA KURTARMA

og4321
03-04-2009, 23:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar kurtarma cdsi ile(bart pe ile oluşturulmuş) açılan çökmüş windowstan bölümlenmiş hard dsikin D bölümündeki dosyalar kurtarılabilirmi??? yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER

Süleyman.
03-04-2009, 23:48   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Tam anlayamadım ama, kurtarma CD'si derken, Windows kurtarma CD'sini kastediyorsunuz sanırım. Ve Windows çökmüş olduğuna göre, Windows'u yeniden C: sürücüsüne, D:'ye dokunmadan kurun. Zaten D:'deki dosyalarınız zarar görmüş olmayacaktır. Eğer bir şekilde D:'deki dosyalarınız silindi ise, dosya kurtarma programları var. Oldukça da başarılılar. Mesela "Recover My Files" programını kullanabilirsiniz.

Banned
03-04-2009, 23:59   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Dediğinizden pek birşey anlmadım. Amcnız D diskinizdeki dosyaları kurtarmaksa merak ettmeyin siz silmediğiniz sürece onlara birşey olmaz. C diski slip üzerine yeniden windows kurun D diskindeki veriler duruyor olacaktır. Bu windows kurtarma işlemini herhangi bir programla recovery şşeklince yapsanızda D diskine dokunmadıktan sonra verilerinize zarar gelmez.

Mustafa Can
04-04-2009, 00:16   |  #4  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

Bart Pe windows'un live cd'sidir burada windows'un dosyaları ram sabit disk yapılıp yüklenir evet yapabilirsin
ama ben haz alamadım sadece bazı programlar içine atılıabiliyor + o programlar için int'den eklenti yüklemen lazım