Kurtarma dvd.si olmayan Toshiba dizüstü

Kapalı Hesap (113439)
12-06-2009, 01:43   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
464 mesaj

Ha? bir arkadaşım birkaç ay önce teknosa magazasından toshiba marka bir dizüstü satın aldı. modelini tam olarak yazamayacagm şu an hatırlamıyorum. bu dizüstü pc kutusunun içinden ne bir kurtarma dvd si ne herhangi bir driver cd.si hiçbirşey çıkmamış. aldıgı yere sormuş, neden yok diye ( bu arada windows vista home premium yüklü ) şu tarihten sonra olmuyor kurtarma dvdsi, zaten gerek yok gibi bir yarım yamalak cümleyle savuşturmuşlar . benim bildiğim normalde böyle birşeyin olması mümkün değil. kurtarma cdsi nasıl olmaz garantili bilindik bir bilgisayarın. şimdi format atmaya kalksak atamayız heralde . driver falan hiçbişey tanıtamayız heralde, windows 7 kuralım desek hiç olmaz. bilgisayarda fabrika değerlerine dönüşü sağlayan recovery dvd gerektirmyen bi program yüklü sanırsam ama formatın yerini tutar mı bilemiyorum. sizlerin konu hakkındaki fikirlerini , yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürlerMasum

yakamoz5261
12-06-2009, 02:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
135 mesaj

evet içinden cd cıkmıyor bu cd yı sızın yapmanız lazım bılgısarda kurulu olan "TOSHIBA Recovery Disc Creator" programı ile kendınız olusturuyorsunuz bu olusturdugunuz cd ıle formatlıyorsunuz driverlarını kendısı kuruyor
olusturacagınız dvd kalıtelı bır dvd olsun ve ıyı bır sekılde muhafaza edın fazladan kopyasınıda bulundurun egerki bu dvd ye bırsey olursa ve bılgısayara format atmanız gerekırse ucret karsılıgında alabılıyorsunuz

sinan354
12-06-2009, 12:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
533 mesaj

Bilgisayarınızın D sürücüsünde kayıtlı recovery ve recovery disc creator ile dvd ye çekin.böyle yapıyor artık biçok firma böylelikle verilen dvd masraflarından kurtulup kara geçiyorlar.

vista2007
23-06-2009, 12:38   |  #4  
Taze Üye
12 mesaj

Bende Toshiba Dizustu kulaniyorum satın aldığımda E surucusune koymuşlar ama ben her seyimi yukledim sonra Norton Ghost 12 programı yedek aldım. Yaptığım cd ile bu cd ile boot edip aynen tertemiz işletim sistemini aynen geri yukluyorum. Bir sorun ile karşılaşmadım.

vista2007
23-06-2009, 13:20   |  #5  
Taze Üye
12 mesaj

http://rapidshare.com/files/1400 ... sc_Creator.rar.html
Bu programı indirin sonra dizustu pc nizde kurun sürücünüzde  kayıtlı recovery bu program ile DVD ye yazdirin. Kolay gelsin.

Son Düzenleme: vista2007 ~ 23 Haziran 2009 13:21
Erhan Tiryakioğlu
23-06-2009, 13:27   |  #6  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
4,716 mesaj

Hiç Bir Şey yapamazsan En Yakın Bayiiye Git...

chester_yeahuu
05-11-2009, 13:14   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: vista2007  
http://rapidshare.com/files/1400 ... sc_Creator.rar.html
Bu programı indirin sonra dizustu pc nizde kurun sürücünüzde  kayıtlı recovery bu program ile DVD ye yazdirin. Kolay gelsin.
verdiğiniz adres sanırım rapidshare tarafından yasaklanmış
bu linki rica etsem başka bir yere upload edebilirmisiniz ?