Kurtlar Vadisi Durduruldu ( Resmi Sitesine Bakın )
- 1
- 2
hakikaten cok üzüldüm ya hem kurtlar vadisine hem eşref saati ne
Ben Show tv'yi değil Kurtlar Vadisini izliyorum. Kanal D'ye geçsin yine izlerim
bıkere show tv bukadar reyting alan dızıyle yollarını ayırmak ıstemez ayrıca pana fılm ayrılıyoruz dıye resmı acıklamasıda yok...
onlineTRbıkere show tv bukadar reyting alan dızıyle yollarını ayırmak ıstemez ayrıca pana fılm ayrılıyoruz dıye resmı acıklamasıda yok...farzı misal öyle birşey olsa bile bundan encok show tv zarar görür.yoksa böyle ratingler estiren bir diziyi sahiplenmeyecek kanal mı yok türkiyede.walla havada bile kaparlar bana gel bana gel die.yani kısacası;OOOOMMMMEEEERRRRBen Show tv'yi değil Kurtlar Vadisini izliyorum. Kanal D'ye geçsin yinediyorum...
Habere üzüldüm ama beni en çok kızdıran samanyolu'nun bu olaya sevinmesi. Geçen yıllara kadar evimde her zaman ilk sırada izlediğim bu kanalın son zamanlardaki taraflı ve salyaları akarcasına yalaklanarak yayın yapma anlayışı, yetmezmiş gibi sabah akşam ergenekon sakızı çiğnemesi fazlasıyla sinirlerimi bozuyor. Adam gaz yapsa deprem oldu, maytap patlasa ergenekon bomba attı diyorlar. Yuhh diyor başka birşey demiyorum. Unutmayın her gülün bir dikeni, her olayın bir taraf'ı, her devletin bir sırrı vardır. Ve herşey demokrasi ile çözülemez.
Herhalde buna en iyi örnek, insan kanındaki yararlı ve zararlı mikroplar (alyuvar-akyuvar) benzetmesi olur. Malesef artık tüccar kafalı alyuvarlar akyuvarlarla demokrasi yalanıyla savaşıyor.
Ee, haliyle kurtlar vadisi kanlarına dokunuyor.
Bazı yönetmenler saçma sapan diziler çekip kültürel özelliklerimizi yok etmeye çalışmak yerine Kurtlar Vadisi'ne destek verseler tam süper olur.
ayrıca,
dizi sayesinde dünyanın reklam gelirini sağlıyolar sonra da çıkıp kriz var diye getirisi en yüksek olan diziyi kaldırıyolar.
bu kadar rating alan bir dizi kesin kanal bulur.show tvninde bırakacağını sanmam.
isabet olmuş... darısı diğer dizilerin başına..
doğru dur desene kanallaar değisiyor
Tek izlediğim dizi vardı, onu da kaldırdılar. gerçi o izlediğim dizi Kurtlar Vadisi değildi ama kaldırılmayan her diziye karşı kin besliyorum artık...
Kaldırın tüm dizileri, eğitici öğretici program koyun, belgesel koyun, ne bileyim, çizgi film koyun....
Darısı Pazar Pazartesi her kanaldaki spor programlarının ve sabah programlarının başına :P
Selçuk İslamoğluDarısı Pazar Pazartesi her kanaldaki spor programlarının ve sabah programlarının başına :buna amin denilir işte..
onlineTRbuna amin denilir işte..bende canu gönülden amin diyorum.bölebir dizi kalktıktan sonra diğerleri neye duruyorki.onlarda kalksın gitsin
Selçuk İslamoğluTek izlediğim dizi vardı, onu da kaldırdılar. gerçi o izlediğim dizi Kurtlar Vadisi değildi ama kaldırılmayan her diziye karşı kin besliyorum artık...Güzel temenni abi :) KV'yi ben de izliyordum aslında; ilk bölümlerinin tadını bir türlü alamasak da eskinin hatrına bakıyorduk. Ama yapacak bir şey yok; bir kanalda yayınlanmazsa diğerine geçer; reyting'i bu denli çok çeken bir diziyi öldürmezler herhalde; ama KV ekibinin de biraz fiyat politikasında değişikliğe gitmesinde fayda var; ülkenin hali ortada yani.Kaldırın tüm dizileri, eğitici öğretici program koyun, belgesel koyun, ne bileyim, çizgi film koyun....
Darısı Pazar Pazartesi her kanaldaki spor programlarının ve sabah programlarının başına :
elvis32Güzel temenni abi :) KV'yi ben de izliyordum aslında; ilk bölümlerinin tadını bir türlü alamasak da eskinin hatrına bakıyorduk. Ama yapacak bir şey yok; bir kanalda yayınlanmazsa diğerine geçer; reyting'i bu denli çok çeken bir diziyi öldürmezler herhalde; ama KV ekibinin de biraz fiyat politikasında değişikliğe gitmesinde fayda var; ülkenin hali ortada yani.aynen zaten show tv nin de pana filme borcumu ne varmış geçmiş dönemlerden onu ödemediğinden bir de ekonomik krizden dolayı kaldırıldığı haberlerini mynette okumuştum ....
kurtlar vadisi atv deeeeeeeeee artıkkk
BENCEDE AMA HER NERDE ÇIKCAKSA ÇIKSIN ARTIK BU DİZİ ÇOK ÖZLEDİMMM
Resmi Site veya bir acıklama olmadıktan sonra Hicbir şeye inanılmaması gerekli.
"Pana Film dizileriyle ilgili en doğru bilgi ve gelişmeleri öğrenebileceğiniz tek adresin resmi yayın organımız www.kurtlarvadisi.com olduğunu da bu vesileyle bir kere daha hatırlatmak isteriz.
Pana Film "
- 1
- 2