İyi günler.Ben bir Vista Home Premium kullunıcısıyım.Bugün PC açılmadı,ben de hata ekranında yazanları uyguladım.Hiç bir şey işe yaramadı ve ben de Vista´yı tekrar yükledim.İnternete bağlanamıyorum,eski ekran çözünürlüğüm yok,aygıt yöneticisi ekran kartımı görmüyor ve pencereleri sürüklerken arkalarında iz bırakıyor.Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Kurulum ardından gelen problemler
Hata ekranında kayıt defteri ile ilgili bir problemden bahsediyordu ve yüleme diskini takıp ''sistemi onar'' dememi söylüyordu.Bunları yaptım ama hataların onarılamadığını söyledi windows.Sistem geri yükleme enedim,o da başarılı olamadı.Sonrasında bu sorunlar işte.
ekran kartı driverını yüklemediğinden!!! ben de ekran kartı driverını sildiğimde öyle olur.
diğeri de ethernet kartı driverını yüklemediğinden!!
benim eski bilgisayara format attığımda aynı şeyler olmuştu ordan biliyorum.
zaten format attıktan sonra bilgisayarı açma ile ilgili sorunu olmamış ki. Benim yazdıklarımı yükleyip yeniden başlat sorunun düzelecektir.
Ethernet kartı driver'ı mı? Bunu nasıl yükleyebilirim? Ve ekran kartı driver'ı hani 8.1,9.2 gibi sürümleri olur kendi sitesinden indirilebilen,onu mu kastettiniz?Ayrıca ekran çözünürlüğü ayarlarında 1 ve 2 yazan iki kare görünmesi gerekirken tek kare görünüyor ve maksimum 1440x1028 çözünürlüğü var.Önceden 1680x1028 de vardı(monitör çözünürlüğüm) ve pencerelerin arkasında iz oluşmuyordu.
onların nedeni ekran kartı driverından, evet sitesinden indirdiğiniz ekran kartı driver'ı. Ethernet driverını nerden bulacağınızı bilmiyorum ama arama çubuğuna dxdiag yazıp bir bakın oralara hiç olmadı Realtek in sitesinden bakayım ben siz diğerini deneye durun bakıyorum...
ŞURDAN bir indir bakalım inş. doğrudur...
önemli değil :) onları yap bakalım düzelecekmi söyle
Peki driver'ı nereye kuracağım?
Ha bir de ben ADSL modem kullanıyorum onu da söyleyeyim.
Farketmez. Driver'ı nereye kuracağım derken? anlamadım...
Ethernet driver'ını indirdim,nereye kuracağım?Yani klasör olarak.Tabi aynı soru ekran kartı driverı için de geçerli.
zaten çift tıkladığında kendi kendine kuruluyor
İyi günler.Ben bir Vista Home Premium kullunıcısıyım.Bugün PC açılmadı,ben de hata ekranında yazanları uyguladım.Hiç bir şey işe yaramadı ve ben de Vista´yı tekrar yükledim.İnternetebağlanamıyorum,eski ekran çözünürlüğüm yok,aygıt yöneticisi ekrankartımı görmüyor ve pencereleri sürüklerken arkalarında iz bırakıyor.Busorunları nasıl çözebilirim?Soruyu düzgün okursan iyi olur Mustafa Abi :)Son Düzenleme: farukdgn ~ 23 Eylül 2009 21:29