Kurumsal Kimliğin Yeni Öğesi: Web Tasarımı

Can Uğur
20-05-2019, 19:11   |  #1  
Can Uğur avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2018

Kurumsal kimlik çalışmalarının en yeni unsurlarından birisi olan web tasarımları, her geçen gün önem kazanıyor. Google gibi arama motorlarında bulunabilir olmak isteyen herkesin web tasarımı yaptırması ve Google kriterlerine göre web sitelerini optimize etmeleri gerekiyor. Web tasarım ajansı yâda uzmanları ise firmaların ya da kişilerin taleplerini karşılayarak diledikleri gibi bir web sitesine sahip olmalarını sağlıyor.


Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık herkes internet Dünyası’na bir şekilde katılıyor. Sosyal medya platformlarının çeşitlenmesi, e-ticaret yazılımların geliştirilmesi gibi çeşitli gelişmeler sonucunda ise Google gibi arama motorlarında web sitelerin sayısı her gün gitgide artıyor. Zira; dijital platformlarda olmanın getirdiği avantajları fark eden binlerce firma/ kişi, web tasarımı yaptırarak dijital platforma giriş sağlıyorlar. Bugün; herhangi bir meslek dalına sahip olmayan bir ev hanımı dahi web sitesi açarak “el emeği ürünlerini” sergiliyor ve bu sergilediği ürünlerden de para kazanabiliyor. Girişimciler için oldukça önemli olan web tasarımları için web tasarım ajansları hizmet veriyor.

Kurumsal Kimliğin Yeni Öğesi: Web Tasarımı

 


Bir firma ister ürün satışı yapsın yada yapmasın eğer ki tüketicilerle buluşmak istiyor ise kuşkusuz ki bir web sitesine sahip olmak zorunda. Günün büyük bir bölümünü dijital platformlarda geçiren tüketiciye ulaşmak için artık geleneksel reklam mecraları tercih edilmiyor. Eğer ki tüketiciye ulaşmak ve markanızın bilinirliğini arttırmak istiyorsanız bir web sitesine sahip olmalısınız. Ancak; verdiğiniz hizmete uygun bir web sitesine sahip olmak içinse kuşkusuz ki web tasarımı alanında uzmanlaşan ve profesyonel hizmet sunabilen web tasarım ajanslarına ihtiyacınız vardır.

 Ankara ve Eskişehir Web Tasarım Ajansı Sıradışı Digital, İyi Bir Web Tasarım Ajansının Nasıl Olması Gerektiğini Anlattı


Günümüzde dijitalleşmek isteyen her firmanın bir web sitesinin olması gerektiği yadsınamaz bir gerçektir. Dijital platformlarda olmayan bir marka, rakibine göre daima 1-0 geridedir. Zira; bir marka ne kadar iyi olursa olsun hatta Pazar lideri olursa olsun dijital dünya’da yok ise bir süre sonra bu başarısını da kaybedecektir. Bu nedenle; ister marka bilinirliği yada kurum kimliği pekişmiş olursa olsun bir firma mutlaka tüketicilerin bulunduğu her yerde olmak zorundadır. Bunu fark eden firmalar ise web sitesi tasarımları için profesyonel web tasarım ajansları ile çalışmakta ve reklam stratejilerini dijitale göre entegre etmektedirler.


Sizin için en iyi web tasarımı ajansı kuşkusuz ki sizi anlayabilen ve sizin isteklerinizi yapabilecek bir web tasarımı ajansıdır. Örneğin; farklı ülkelere göre entegre olabilen bir web sitesi istiyorsanız çoklu dil seçenekli web tasarımı yapabilen bir web tasarımı ajansıyla çalışmanız gerekecektir. Bu nedenle; siz firma olarak “ne istediğinizi bilmeli ve maddeler halinde isteklerinizi” web tasarım ajanslarına iletebiliyor olmalısınız.


Ankara web tasarım ajansı ve Eskişehir web tasarım ajansı olarak bilinen Sıradışı Digital ise sizlerin kurum kimliği başta olmak üzere tüm reklam stratejilerinizi benimseyerek sizin için en uygun web tasarımını yapabilmektedir. Siz de oldukça uygun fiyatlara web tasarımı hizmeti veren bir web tasarım ajansı arıyorsanız Sıradışı Digital’e sizi bekleriz!

ysn_211
17-07-2020, 09:51   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2020

Teşekkürler paylasım için