Ya arkadaşlar bizim balkonda, kombinin üstünde kumru yuvası vardı. Anne kuş hep orada dururdu, ben de bakardım bazen. Öğleden sonra saat 3 gibi yine bir bakayım dedim ama biraz yaklaşınca hemen kaçtı anne kuş. Daha da gelmedi. 2 tane de yumurta var yuvada. Hava çok soğuk değil ama yine de üşüyebilirler. Sizce ne yapmalıyım? Anne kuş gelmez mi artık? Yumurtaları almalı mıyım? O yavrular ölürse çok üzülürüm
Kuşlardan Anlayan Var mı?
Yumurtalara dokunursan annesi bidaha ellemez koku siniyor inan veya inanma tavuklardan biliyorum ciftlikte yaşıyorum biraz anlarım bu işlerden annelerine bırak zaten yapabilecek birşey yok annelerinin onlara sağladığı sıcaklığa kuluçka makinesi olmadan ulaşamassın yani anne kuş gelmezse yumurtalar oluşmadan ölecekler yumurtadan cıkmış olsalardı bi ihtimal bakabilirdin annesi ölmediyse muhakkak gelir.
Yumurtalara dokunursan annesi bidaha ellemez koku siniyor inan veya inanma tavuklardan biliyorum ciftlikte yaşıyorum biraz anlarım bu işlerden annelerine bırak zaten yapabilecek birşey yok annelerinin onlara sağladığı sıcaklığa kuluçka makinesi olmadan ulaşamassın yani anne kuş gelmezse yumurtalar oluşmadan ölecekler yumurtadan cıkmış olsalardı bi ihtimal bakabilirdin annesi ölmediyse muhakkak gelir.Şimdiye kadar gelmeyince endişelenmeye başladım Hiç bu kadar uzun süre yalnız bırakmazdı yavrularını.
Başına birşey gelmediyse gelir bence gelmessede yapılacak birşey yok kafana takma .
bence en iyisi üstüne otur :D tam kumruyu bilmiyorum ama okinkurt un dediği gibi kuluçka makinesi bulabilirsin:D
Yumurtalar yere düşüp omlet olmuş hocam cok geç :D .