Kuzenim Gtmiş Laptop Almış İşlemci Kötü İdi KızdıGeride Mağaza Almıyor
İşlemciyi Deiştirebilirmiyiz Laptobun
Evet Kıs Yazdım Ama Ltfn Yardım ...
Laptopu nerden aldınız birde kaç gün oldu alalı ?
İlk 30 gün içinde geri iade hakkı olması
kardeş bizim önerdiklerimizdem birini alsaydı ne almış model nedir ? ve işlemciyi değiştiremezsin birtek ekran kartı değişYoo anakarta uygunsa işlemciyide değiştirebilirsin...
Ekran kartı aslında biraz daha zor onboard olduğu için çoğu cihaz söküp takma imkanları olmuyor...
(tabii ki günümüzde yavaş yavaş harici ekran kartı kullanılmaya başlandı , bunları değiştirebiliyorsun...)Bende ki msi vr-330 notebook amd sempron işlemciliydi mesela , ben turion 64 x2 işlemciye terfi etmiştim... İkiside S1 soket işlemci anakart destekliyordu...
Yalnız tek sıkıntı işlemci bulmak oluyor...
Çünkü laptop işlemcilerinin , masaüstü işlemcileri gibi direkt satışları olmuyor...
Genelde arızalı cihazlardan çıkan ikinci el işlemciler kullanılabiliyor...Ben turion'u buluncaya kadar göbeğim çatlamıştı , AMD Türkiye ye bile sormuştum...
Daha sonra ekranı kırılan bir HP laptoptan çıkma olarak buldum ve aldım... Hala durur...Bu arada arkadaşta alınan laptobun tam marka modelini bir söylesede ne aldı öğrenebilsek...
Birde yeni alındı ise , tüketici hakem heyetleri olayı çözebilir... (yasal süreler zarfında ise tabii ki...)
Kuzenim Gtmiş Laptop Almış İşlemci Kötü İdi KızdıGeride Mağaza AlmıyorDostum öncelikle geçmiş olsunİşlemciyi Deiştirebilirmiyiz Laptobun
Evet Kıs Yazdım Ama Ltfn Yardım ...
İşlemciyi değişebilmen için öncelikle alacağın işlemciyi senin anakart'ın desteklemesi gerek misal 775 socket anakarta 775 socket bir işlemci takılabilir sen anakartının kaç socket oldunu yazarsan arkadaşlar yardımcı olacaktır...
blackbox yaz google indir programı çalıştır orda işlemcinin özellikleri mevcuttur at buraya bakalım neymiş işlemci
bugün yeni bir laptop anakartı almak birde uyumlu işlemci almak 2. el laptop fiyatına çıkabiliyor...
Sıfır cihazın işlemcisi mi değiştirilir yapmayın arkadaşlar.. i3 mü i5 mi taktırsın ..bari anlatalım lehimle kendi değiştirsin .. evet notebooklarda işlemci chipset vs. değiştirilir ama astarı yüzünü geçer.. bga makinesi ve tanıdık teknisyen varsa sorun yok.. 1000 liralık malı 2500 e satan evkur bu cihazı almaz arkadaşım hertürlü filmi yapar.
Evkur o ürünü geri almak zorunda bu konu hakkında internette de biraz araştırma yapabilirsiniz.Almazsa tüketici haklarına gidin bakalım nasıl almıyor.