LabSoft Laboratuvar Otomasyonu 1.0

LastCoder
11-01-2012, 22:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2006

LabSoft Laboratuvar Takip Programı 1.0


İndirmekİçin Tıklayınız...


Program Server/Client çalışmasistemine uyumlu olarak yazılmıştır.
Veritabanı olarak Firebird SQLServer kullanılmıştır.
Hasta ilk kez geldiğinde birdefaya mahsus hasta kayıt kartı açılarak hastaya bir kod numarası verilir veilgili bilgiler bir kez girildikten sonra bir daha hastanın tüm işlemleri bunumara üzerinden yürütülür.
Hastaların laboratuar ve röntgentetkik işlemleri açılam müracaat kaydı üzerine işlenebilir ve bir sonrakigelişinde bu bilgilerden faydalanılabilir.
Hastalara randevu verilerek takipedilebilir.
Radyoloji tetkiklerinetanımlanacak rapor kalıpları sayesinde çok hızlı ve seri bir şekilde rapordüzenlemeleri yapılabilir ve çıktı alınabilir.
Laboratuvar tetkikleri seri vehızlı bir şekilde programa girilerek sonuçlandırılır ve çıktı alınabilir.
İster hastalara, istenirsehastaları gönderen carilere, ister bir tanesine istenirse de tümüne tek birtıklama ile e-mail gönderilebilir.
Programın alarm ve hatırlatmamodülü günlük işlerinizin karmaşası içinde bir asistan gibi kullanılabilir.
Program gelişmiş bir cari takipsistemine sahiptir. Yapılan tüm işlemler parasal olarak da kayıt altına alınıpcari hareketler takip edilebilir.
Kasa, çek, senet ve kredi kartıtakip modülleri ile parasal hareketler kayıt altına alınıp raporlanabilir.
İstenirse yapılan tüm işlemlerprogram içerisinden fatura modülü aracılığıyla faturaya dökülüp yazdırılabilir.
İstatistik modülü ile zengin istatistiklerçıkarılıp çıktı alınabilir.
Kullanıcı tanımlama bölümündeyetkilendirme yapılarak kullanıcıların program üzerinde izin verildiği kadartasarruf etmelerine olanak sağlanabilir.
Programın her anında raporlamayapılabilir ve bunlar yazıcıdan çıktı olarak alınabilir.
Programda bazı bilgilerparametriktir ve bir kez girilir.Bundan sonra o bilgiler klavyeden girmekyerine seçerek veri girişi yapılır.
Veriler yedeklenebilir veistendiği anda istenilen yedeğe dönülebilir.
Gelişmiş arama sistemiyle kayıtsayısı ne kadar çok olursa olsun aranan kayda en kısa zamanda ulaşılır. Türkçekarakter kullanmak serbesttir.
Programın her aşamasındakullanılan mesajlar ile kullanıcı bilgilendirilerek hata yapması önlenmektedir.
Hasta kayıtlarına resimeklenebilir.
Programın renkleri istendiğişekilde ayarlanabilir, hazır temalar kullanılabilir, sonra istenirse orijinalrenk ve temalara dönülebilir.
Programdaki veriler tektıklamayla web sayfası, word sayfası, excel sayfası olarak kaydedilebilir,istendiği şekilde düzenlenebilir, her türlü arama ve sorgu sonucu buformatlarla çıktılanarak, yazıcıdan döküm alınabilir.
Program 20 kayıtlık sınırlama ilegelmektedir. 20 kayıttan sonra programa kayıt girişi durdurulmaktadır.
Programı sınırsız tam sürümolarak kullanabilmeniz için lisans formunda ve aşağıda yazılı bulunan mailadresine adınız, soyadınız, irtibat kurabileceğimiz bir telefon veya mailadresi, alacağınız programın adını, (bu program için LabSoft yazmanızyeterlidir.) programın ürettiği (lisans formunda yazan seri numaraları)serinumaralarını ve sitemizde yayınlanan banka hesaplarından herhangi birineprogram bedelini yatırdığınızı belirten bir mesaj göndermeniz gerekmektedir.Mailiniz bize ulaşır ulaşmaz tam sürüm lisans numaraları belirttiğiniz mailadresine gönderilecektir.Buna gerek olmamakla birlikte programın CD’sini deisteyen müşterilerimize program CD’si de kargo ile gönderilir.Tüm bu konulardagörüşmek ve bilgi almak için bize mail atabilirsiniz.


• Web adresi:indemSOFT .Size Özel ÇözümlerSunar. ::.

• İrtibat telefon no:

• 0 532 563 68 52 - 224 636 71 84

• Mail adresi:yuksel@indemsoft.com &[email]indemsoft@gmail.com[/email]