Evimde 1 masaüstü bilgisayar vardı.1 tanede laptop aldım kablosuz modemle intenete bağlıyorum ikisini.Mesela Counter Strike oyununu Lan seçeneğine girip masaüstü pc ve laptop arasında oynayabiliyorsun ama ben iki bilgisayar arasında dosya paylaşımı yapmak istiyorum.Bir şeyler birkaç kere denedim ama olmadı bilgileri olan kişilerden yardım bekliyorum...
LAN Bağlantısı Yardım..
ag baglantıları bölümünde 'ev veya kucuk işyeri agı kur' secenegini ayrı ayrı her iki bilgisayarda calıtır acılan kurulum sihirbazında dosya yazıcı paylasımını izin veri işaretle
bi keresinde denemiştim. yaptım da. fakat hiç verimli olmuyordu. sonradan vazgeçtim. dvd rw aldım. işimi görüyor
netinide yavaşlattıgı gibi kullanılan swich inde kalitali olması gerekir
Cevap yazan arkadaşlar hepnze teşekkür ederim..
benersincenetinide yavaşlattıgı gibi kullanılan swich inde kalitali olmasıswich derken? Kablosuz modem war bende..
arkadaşlar benim iki tane bilgisayardada xp kurulu ağ bağlantısı kuruldu bilgisayarlar birbirlerini görüyor dosya paylaşımıda yapılabiliyor fakat benim sorunum counter strike oyununda bilgisaylar birbirlerini görmüyor.Yani lan baglantısı ile oyun oynayamıyorum.Refresh sayfasında oyun görünmüyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler