samet1986
Tolga;
Yazıyı yazan kişi Mehmet Barlas, fakat bu yazdığı yazının tamamı Mehmet Barlas'ın düşünceleri değil, yani bir milletvekilinin meclise sunduğu teklifi ve altınada kendinden bir kaç yorumunu eklemiş.
Alternatif yok diyenler içinde şu link'i vereyim bir baksınlar:
Selçuk İslamoğlu bir kaç şeyden bahsetmiş. Eğer internet için böyle bir alternatif çıkacaksa, adsl neden bedava olmasın ?
Sen Bana Örnek Vereceğine Biraz Piyasayı araştır bakalım bu işler nasıl oluyor diye
1-T.C.'de Kablolu Bütün Telekomunikasyon Altyapısı Telekom'a Aittir ki gün itibari ile telekom özelleştirilmiş haliyle bütün ulusal bilgi transferlerimiz 3. ülkelerin eline peşkeş çekilmiştir.
2-T.C. Sınırları içerisinde kablolu kablosuz telsiz vs.... ile olan bütün telekomunikasyon standartları Telekomunikasyon Kurumu Tarafından Belirlenir.
3-Bütün İsp 'ler haliyle sattıkları bağlantıyı kiloyla un alır misali telekomdan alır
4-bu durumda bana oraya buraya link vererek bilgişlik taslamadan önce iyice okuyup bu işleri öğrenmen gerekiyor
5-byzihh Cumhurbaşkanının sizin bağnaz düşüncelerine karşın sergilemiş olduğu tutum anayasanın Temel İlkesidir kafana göre çarpıtıp kendini lider sanma
6-Ülke Yararına Olan Neyi Cumhurbaşkanı Veto etmiş
7-Telekom istemeden bu ülkede çivi çakılamaz ne superonline wifi verir ne başak biri başka bişey
8-bunun yanında kablo uydu telsiz vs... gene aynı tekel'in elindedir
9-bakanlık-telekom-telekom.kurulu üçgeninde oluşan bi tekel birilerinin çeplerini doldurmak gafleti ile bütün ülkeyi çağın gerisinde bıraktığı gibi bu bürokrasi işgalcilerine kimin çanak tuttuğu ortadadır.
Son olarak sonu belli konuyu ancak senin gibi özelden insanlara hakaret eden birileri açabilir samet
buyur yazın
artık lafını gerimi alırsın ne yaparsın bilemem