lanett olası msnnn 9 açılmıyorrrr....

gultekin13
16-09-2009, 18:14   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
135 mesaj

merhaba chip ailesi şu anda çok öfkeliyim. bütün araştırmalarıma rağmen bir türlü çözümü bulamadım şimdi sizlerden acil yardım bekliyorum. malum msn 15 eylülden sonra nedense eski sürüm msn leri kullandırtmamaya en son sürümü yüklemeye bizleri mecbur etti. tamam böyle bi halt çıkardınız kardeşim dee bu sürüm msni açamıyoırummmmmmmmmmmmm ve gördümki insanların çoğu problemlerle kaşılaşıyor. abicim neyse uzatmayayımm dediğim gibi çok öfkeliyim hemen konuya geliyorum.
msn i açarken 80040154 hata kodunu alıyorum
((

1. Windows Vista sistemlerde, Başlat'ı tıklatın, Aramaya Başla kutusunu tıklatın ve sonra komut istemi yazın. Programlar altında, Komut İstemi'ni sağ tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın.
  2. %windir%\system32\regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll yazın ve sonra ENTER tuşuna basın.
  3. exit yazın ve ENTER tuşuna basın.
    1. MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi adresini ziyaret edin.
    2. Msxml3.msi bölümünde altında, Yükle'yi tıklatın ve dosyayı bilgisayarınıza kaydetmeyi seçin.
    3. Bilgisayarınızda Msxml3.msi dosyasını bulun ve sonra çift tıklatın.
    4. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

bu zımbırtıların hepsini yaptım sonuç sıfır şikayet kutusunaa bi ton saydım gönderdim sonuç yine sıfır şimdi ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edebilecek biri varmı

zxsel
16-09-2009, 18:55   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

http://download.live.com/messenger burdan msn9 u yenden yukle den bakım bı orjı sıte.

gultekin13
16-09-2009, 18:58   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
135 mesaj

hocam orjinal siteden yükledim zaten 2 defa da sildim tekrar kurdum ama yok sonuç sıfır

-Batur-
22-09-2009, 23:27   |  #4  
Yeni Üye
27 mesaj

Revo Uninstaller programını kullanarak kaldırmayı dene Windows Live Messenger'ını. -Gelişmiş- veya -Makul- seçeneği işini görecektir. Olası sorunlu kısmı da sisteminden silip tamamen yeni bir Messenger kurmuş olacaksın böylece. Ayrıca Microsoft'un destek bölümünde bahsettiği dosyanın installer'ı bu linkte. Belki bir yardımı olur. Sanırım bahsedilen .dll dosyası Microsoft ürünlerinin çalışmasında ortak kullanılan bir dosya. Bunu yüklemende yarar var.

Son Düzenleme: -Batur- ~ 22 Eylül 2009 23:28