Ben dizüstü alıcam am maddi imkanlarımdan dolayı Core2 1.8 CPU lu laptop alıcam. Sizce sıfır laptop'a overlock atırayım mı alırken. Ayrıca Attırısam ne gibi sorunlar oluşur ve garanti kapsamından cıkar mı?
Ayrıca bu konuyla alakası yok ama bazı laptop larda fan sesi rahatsız derecede oluyor. Önereceğiniz marka var mı? laptopa ödiyeceğim miktar max 1000$.
Şimdiden teşekkür ediyorum cvp larınız için....
Laptop'a overlock atılır mı?
Kardeş laptopa p/c yaptırman yada yapman saçma olur. laptoplaro/c için çk elverişsizdirler. Biosları falan müsade etmez yani. YApsanda yapıcağın O/C %10'u geçmez yaptığına deymez yani. Tabi birde bu işin riski var. mesela benim sistemim eski olduğu için ben gönül rahatlığıyla sonuna kadar zorlayabiliyorum. Ama sen yepyeni laptopu yakarsan olmaz yani. 1000%'a iyi br desktop toplayabilirsin fakat baba bir lapto alamazsın. Bence laptop ihtiyacın yoksa desktop alman daha akıllıca. Tercih senin. kolay gelsin.
bence sen vaz geç bu işten:)
çok gereksiz bişi ama bir tane MSI laptopta O.C yapılabileceğini duymuştum
boşu boşuna işlemci fanına para verme notebook sogutucusu al notebook nun heryeri esıt sekılde sogur http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1388&IID=83167 yada http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1388&IID=10714
benersincebence sen vaz geç bu işten:)
Garibim laptoplar normal çalışırken yanıyor.Oc yaparsan 10 dk sonra laptop alev alır.
bnce bu işten vazgeç yhoksa güselim laplöp gider bnm bi arkadaş yapmıştı ewi yakıcaktı nerdeyse yane vazgeç hiç deneme
kamikazeGaribim laptoplar normal çalışırken yanıyor.Oc yaparsan 10 dk sonra laptop alev alır.ehuehu doğru söylüyorsunuz.
Peki Bazı laptoplarda rahatız edici fan sesi geliyor onu nasıl anlayabiliriz? Bazıları çok sesiz çalışıyor bazıları sumotoru gibi calışıyor.
Alırken neyine bakıp almalıyım bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim.
laptopuna overclock yapacağına hızını düşür de soğusun gerçi speedstep var da
laptop alırken pilinin ne kadar ısındığına bak, bir 9 hücreli pile sahip dell laptop yatağın ucuna konduğunda diğer ucuna kadar kendini hissettirir.