Laptop açıldıktan tam 1 dakika sonra kapanıyor

borablv
25-04-2009, 22:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Toshiba A100 2 senelik bir laptopum var. dün akşam gayet normal bir şekilde çalışıyodu. yatarken bi film açtım uyudum gece pil bitmiş. sabah kalktım adaptörü bağladım açmayı denedim windowsa giremeden bi süre sonra kapandı bikaç defa daha denedim aynı yerde kapanmaya devam etti. bios a girdim ayarları kontrol etmek için biosdada kapandı. daha sonra süre tutup bikaç defa denedim her seferinde tam 1 dk sonra bilgisayar kendini kapatıyor. içini açıp bütün termal macunları yeniledim fan etrafını ve içini temizledim. yeniden denedim fanıda kontrol ederek. fan normal şekilde çalışıyor bilgisayarın ısısı düşük fakat yine tam 1 dakika sonra bilgisayar elektriği kesiyor. süre biraz değişse artsa veya azalsa ısınma problemi var dicem ama her defasında geri sayım gibi 1 dk sonra kapanıyor. deli olacam nedir bu bilgisayarın derdi?. biosuda default yaptım yine aynı şekilde...1 dk amacı ne ? :) ram leri değiştirdim yine aynı. denemediğim yöntem kalmadı..

bektash
25-04-2009, 22:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

tüm alternatifleri saymışsın .. Pili değiştir dene birde.. Ömrü bitmiştir belkide..

borablv
25-04-2009, 23:01   |  #3  
OP Taze Üye
4 mesaj

pilinde 1 gün önce bir sorun yoktu. hadi diyelim pilde problem var pili çıkarıp sadece adaptörle denedim ondada aynı şeyi yapıyor.. ilgilendiğin için teşekkürler yinede. başka fikri olan varmı ?

Süleyman.
25-04-2009, 23:09   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Müşteri hizmetlerine danışın. Servise götürün.

borablv
25-04-2009, 23:20   |  #5  
OP Taze Üye
4 mesaj

:) onu bende biliyorumda bi dünya para isticekler öğrenci olunca bi süre araştırma yapsam benim için daha faydalı olabilir :) saçmasapan bi problemdir bende halledebillirim belki ama problemi anlamayınca bişeyde yapamıyorum