3 aydır bilgisiyarimda olan bi problem lenovo yazisinda kaliyorkacilmiyor. Bir gun kapali tuttuktan sonra aciliyor ama acilsada donmalar meydana geliyor 5 yıldır kullanıyorum hic temizlenmedi veya tamire gitmedi . Bilgisayari acildigi zamanlar kullanirken oyun falan oynarsam (lol) donmalar meydana geliyo gonuyor bazen devam ediyor bazen mavi ekran veriyor (kernel data ) bircok yontem denedim duzelmedi(suruculeri guncelledim ) ve artik lenovo yazisindan ileri gitmiyor yani acılmıyor. format atsam duzelirmi bilmiyorum. Acil yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler.
Laptop acilmiyo Lenovo yazısında kalıyor acılmıyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Teşekkürler format attırdım harddisc degisti ssd taktırdım toshibanın içini temizlettirdim aynı problem bu gun ve dun tekrar yasanmaya başladı ne yapmam gerek gerçekten bilmiyorum
OP Taze Üye
4 mesaj
Farklı ram bulamadım ve laptop anakartı degistirilebilirmi bilmiyorum lenovo G500
OP Taze Üye
4 mesaj
Bu gün tekrar aynı hatayoı aldım ve birsure bekletip acmayı denediğimde laptopun cd okuyucusu kendi kendine bir bip sesi verdi ve isigı ara ara yanıp sonmeye basladı ama bilgisayar yinede acılmadı problem onda olabilirmi ?