chipin laptop incelemesini okudum tamam iyide laptopların şarjları ck cabuk tukenio ama yinede keysmartın 1500 dolar altı birincisi kaliteydi baya sadece pil omru hariç. ben bi laptop almak istiyorum oyleki sole en az 3 saat dayansın sonra bütün oyunları çalıştırsın hemen hemen vede ozellikle intte kral olsun cunku okulda int beleş ve olagan ustu hızlı 800le fln indirio mükemmel bişi. fiyat aralıgım 1400-2000 kdv hariç yardımcı olursanız sevinirim acer tm serisi mesela nası?
laptop alcam acil tavsiye lazım lütfen yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Acer almanı tavsiye etmem.Suan sana tam olarak model yazamıyacam ama toshiba'nın 1500$ bilgisayarlarına bakmanı tavsiye ederim.Santiye bilgisayarıdır darbeye toza ekstra bi dayanıklılıgı vardır.Bunun haricinde Hp fiyat olarak biraz fazladır ama ( bakınca modelinide yazacam) parmak izi taniyabilen paylasımlı max 128 mb ekran kartı,512 ram,amd 3000 işlemcili bi laptop'u var.1100$+kdv (konya-teknovizyon fiyatı) bunun haricinde oyun icin arkadaslarım sony valio serisini tavsiye ediyor ama inceleme fırsatı bulamadım.Birde son birsey daha pil ömrü uzun laptop genel olarak agır laptoptur bunuda dikkate al.Hp dedigim modeli en kısa sürede yazacam.Birde bana datron'nun bi bilgisayarını tavsiye ettiler onun da olayı linux mandrake kullanması ve paylasımlı 256 mb ekran kartı olması ama oyun icin gene paylasımlı degilde ayrı bi ekran kartı tabiki daha iyi olur.
birde asagı yukarı 1000$ (hard diskini artıracan )
Birde garanti cok önemli degil (sekilde) ben gözüm gibi bakarım diyorsan söyle bi olay var.
alırken işlemcinin Centrino olmasına dikkat et; ayrıca ne için aldığın da önemli. Hani chip dergisinde bahsediliyordu; labtopun ağırlığı genelde gözardı edilir ama bence önemli. Bence Asus, Toshiba ya da Sony den birini seç; bu markalara güvenirim.
abileerrr dikkat sizce bu 1500$ alti birincisi keysmart sizce NE KADAR?1299+kdv haaayyirrrr...1599+kdv eminim bende alcaktimki nereyi aradimsa kn2061wd adli model =kn2060wd mis vee 1599+kdv mis. ha bide oyun oynucaksaniz sakiin paylasimli ekran karti almayin oynayamazsiniz.
senin su hp nin modelini bi yazsan bide nie acer tavsiye etmion
senin su hp nin modelini bi yazsan bide nie acer tavsiye etmion
modelini yazacamda once bi konyaya gitmem lazım (: imzamda oldugu gibi suan biraz Allah'ın dagındayım.Acer tavsiye etmeme sebebim arkadaslarımdan biliyom darbeye karsı cok dayanıksız anında bi tarafı atıyor yada icinde bi parca hemen sorun cıkarmaya baslıyor.Nazik kullanmak lazım.
Gercekten özellik olarak güzel bi bilgisayar fiyat olarakda makul.Bulabiliyorsan cekinme al derim ama bu siteden almanı tavsiye etmem imkanın varsa baska bi yerden yada direk bayisinden almanı tavsiye ederim.Bu siteyle ilgili olarak bu forumda tatsız olaylar oldu cunku,Misal olarak
,pcdepo
Genelde bu site normalden pahalı satıyor diye biliyom o yuzden baska yerlerde de bu bilgisayarı bi arastırmanı tavsiye ediyorum,genede para senin paran.
sole turionlu vede 128mb x7oo lü bi laptobu 2500ytlye bulmak imkansızmıdır
yaklaşık 6 ay önce bende senin gibiydim. ben tercihimi toshiba dan yana kullandım. hatta eski sorularım hala bu sitede duruyor. ben biraz uçtum 4 000 ytl ye aldım m40-110 modelini ama alet manyak bir şey. hp ile bir araya getirdiğimizde hyundai accent le bmw m6 yı gidi duruyorlar. ayrıca şarj imkanın varsa bataryanın uzun süre gitmesine gerek yok. bence toshiba derim yanılmıyorsam özelliklerini pek hatırlamıyorum ama m40-116 diye bir modeli var baya iyi birşeydi. üstelik benimki kadar pahalı değil. sana kolay gelsin.