Arkadaşlar beni 3-4 yıl idare edicek bir laptop almak istiyorum.
Üni hazırlık öğrencisiyim. İlk yıllarda tabi ki oyun oynamak istiyorum. ileriki yıllarda daha çok okuldan verilen ödevlerle uğraşacağım için pek oyun oynayacağımı düşünmüyorum. Aslında ASUS n61JQ-JX092V veya JX091V yi almayı düşünüyorum. Ama teknik servisi iyi değilmiş diye okudum. Sizce bu laptoplardan birini almalı mıyım yada önerileri olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Laptop Alıcam Yardımınızı Bekliyorum
yalan kesinlikle yalan ben bu forumda sırf 9 tane n61 aldırdım ve çok güzel bir laptop asıl casper hp acer servisleri kalabalık neyse konuya abone olmicam bir şey diyeceksen özel mesaj atabilirsin...
Asus un N61 inde ati 5730 ekran kartı var. Bu kartla 3-4 yıl oyun oynamam imkansız. makina iyi hoşta ama çok fazla şikayet var makinanan. çok fazla sorun çıkaran bir seri diyebilirim. Bende Asus N61Jq alacaktım, 2050 tl ye vazgeçtim Monster GX660r aldım. İçinde Ati 5870 M var. düşün artık.
ben monsteri 2192 TL ye aldım. makinanın özellikleri:
Sana Monster GX660R öneririm. Kasası çok şık ve sağlam. Hiç bir laptopta olmayan ses sistem ivar içinde. Ekstradan hoplarlör bağlamana hiç gerek kalmaz. Özellikelri ise ayrı bir olay :)ben 2192 tl ye aldım. benim makinanın özellikleri: *intel İ7 720M
* 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333( max:12 gb)
*500 gb 7200 prm HDD
*HD5870 ATi Radeon Mobility 1GB GDDR5 DX 11
*2x USB 3.0 , 2xUSB2.0
*15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
* 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
*802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card*Internal Bluetooth™ v2.1 + EDR Module
almanı şiddetle tavsiye ederim. Şuan için oyunların grafik ayarlarını low-medium-high-ultra olarak düşünürsen metro 2033 ü ultrada açamadı (17 fps aldı bu yarda). dieğr oyunlaru en üst detaylarda rahatlıkla oynarsın. Kasası ayrı bir şık zaten. Düşünmeni tacsiye ederim...
merhaba dostum
sana bir notebook tavsiyesinde bulunmak istiyorum fiyatı uygun performansıda senin işini görecek cinsten
ASUS K52JC
SİSTEM ÖZELLİKLERİ
İ5 SERİSİ BİR İŞLEMCİ
320 GB HDD
3 GB RAM
310 M GEFORCE EKRAN KARTI
VS..
1400 TL CİVARI EN AZ 3-4 YIL İŞİNİ GÖRÜR
NOT:NOTEBOOK SADECE OYUN İÇİN ALINMAZ.
ASUS SERVİSİ HAKKINDA DA SİZE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM EĞER CİHAZINDA GERÇEKTEN KRONİK BİR SORUN VARSA GARANTİSİ BİTEN CİHAZA MENTEŞE ALT KASA ÜST KASA DEĞİŞTİRECEK KADAR ÜRÜNÜNÜN ARKASINDA OLAN BİR FİRMA.
AYRICA ELİNDE BULUNMAYAN BİR YEDEK PARÇADA EĞER KISA SÜREDE TEMİN EDİLEMEYECEKSE MÜŞTERİYİ SONUNA KASAR MEMNUN ETMEK İÇİN HİÇ BEKLEMEDEN CİHAZ DEĞİŞİMİNE GİDEBİLEN BİR SERVİSE SAHİP.
kardeş asus özellik olarak iyi bilgisayar üretiyor fakat kasa sı beş para etmez.Dell al keyfine bak