Arkadaşlar merhabalar.Bi laptop almak istiyorum konu başlığındanda anlayabiliceğimiz üzre:P Ve ben bu konuda teknik anlamda biraz yetersizim. 1800-1900 tl yi aşmayacak ortalama bir bütçemiz var.Grafik,3d tasarım ve oyun amaçlı kullanıcam.Mümkünse öncelikli olarak chip seti nvidia olanlar arasında bir değerlendirme yapalım.Ama tabiki bu köşeli bir şart değildir ati olup kaliteli iş görür dediğiniz ekran kartlarınıda değerlendirebiliriz.
Laptop alıcam yardımlarınızı bekliyorum
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Sizin için vatan bilgisayar ve giiti gidiyordan bir araştırma yapayım :)
OP Yıllanmış Üye
104 mesaj
hangisi daha iyidir? yani ben kullandıım programlarda işlemci,ram,ekran kartı önemli.bunlar üzerine göre tartışırsak mesela?
Bence Hp bana acerin klavyeleri fln cok emanet gibi gözüküyo kasa olarak hp daha sık performans olarak bence farkları yok acer 180 gb daha fazla bi hdd sahip.Isınma konusunu alırsak dv6 lar ısınmamıstı ama bunları bilmem.Ben Suan Laptop Alsam Hp Alırdım.
OP Yıllanmış Üye
104 mesaj
Kapalı Hesap
55 mesaj
Ben marka olarak bir tavsiye de bulunayım
hp and toshıba...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
11,538 mesaj
Samsung R580'i öneririm, kampanya var fiyatı oldukça uygun
OP Yıllanmış Üye
104 mesaj
Samsung R580'i öneririm, kampanya var fiyatı oldukça uygungayet iyymiş aslında.da taksit olayında çok sıkıntı ya maksimum yok bende lanet olsun!
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
http://www.vatanbilgisayar.com/h ... 320gb-1gb-gt320m-15,6-bt-dvdrw-w7p/productdetails.aspx?I_ID=44689
Ben donanımdan anlamam ama bu güzel gibi duruyor.