Güzel ve güçlü bi işlemciye sahip laptop almak istiorum daha çok oyun için kullanacagım kendimce bazı araştırmalar yaptım ve exper in çok güzel donanımları olmasına rağmen çok daha cazip fiyatlı oldugunu gördüm sizin de bu laptop hakkında yorumlar yapmanıza ihtiyacım var çünki ne kadar araştırsam da pek fazla anlamıorum şu linkteki bilgisayara bakıp yorumda bulunabilirseniz çok minnettar olacagım
link : http://www.exper.com.tr/ProductD ... &RecID=1119&CatID=2 şimdiden tşklr arkadaşlar..
Laptop almayı düşünüorum bazı sorularım var yardım
fiyat aynı ama özellik olarak experin ki çok daha iyi ve neden kimse experi tavsiye etmior acaba
mesela aynı özellikleri bi toshiba da gördüm 4,200 falan fiyatı biz bu parayı sadece marka ya mı ödüyoruz yoksa gerçekten experin sorunları mı var ?? eğer sorunu varsa da exper kullanan veya kulananlardan öğrenenler yardımcı olabilir mi??
önemli olan olan ne kadar paran olduğu ve bu parayı nasıl değerlendirmek isteyeceğin.Kimisi güçlü olsun ister kimisi gösterişli.O yüzden karar senin.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=47571
şu an alınabilecek en iyi makina
sakın exper ve casperdan uzak dur gerçekten çok sorunludur daha eğer bütçen kısıtlı ise daha alt modellere bak ama exper alma derim
masaüstü bilgisayarlardan örnek verim. işlemcisini çok iyi koyuyor adam anakartı psu yu harddiski en ucuzu. bizim insanlarımız da oo bu işlemci bu fiyata deyip hemen alıyor :) demek istediğim o bilgisayar sadece gördüğün i7 işlemciden ekran kartından ibaret değil. Laptop olarak casper kullanmadım ama pek tavsiye eden de duymadım.
toshiba ve sony gibi markalar biraz fazla pahalı o yüzden ben asus veya samsung tercih et derim. tabi gene de karar senin.
peki çok tşk ederim tavsiyede bulunan herkese saolun :))
exper dan uzak dur san yeridir hocam o fiyat aralığında bu model en güzeli bu hp de aynı donanıma sahipğ gibi dursada dizayn olarakta daha iyi
bence asus yada lenovo dan şaşma çünkü hem donanımsal hemde yazılımsal olarak sana birçok özellik sunar bence en memnun kalacagın makine markaları bunlar bende asus n61jv var cokta memnunum onu önerebilirim
power adaptoru bataryasi kalitesizse de sorun cikratur, gerci bence exper veya casper veya vestel farketmez.
vesteller oldukca dayanikli aslinda jvc philips gibi sirketlerin devreleri kullaniyo cunku.
cpu 1.60 GHz i7 , .. i7 olmasi guzel ,.. ama 1.6ghz cok yawas.
alacaksan 2.0 alti bi hizda almayacksin. hadi 1.9 olsun hadi boraz yavas olsun naapil 1.8 dersin.
ancak 1.6 bence kabuledilemez derecede yavas. tabi oyun oynayacam calistirsin yeter banane islem hizindan dersen bilemem.
gerekirse i5 al ama yuksek hizli al mantigi benim gorusum.
simdi bu suna benziyo bi mersedes var saate 100km/s yapiyo bide modifiye tofas var saate 200km/s yapiyo. tabi tofas motor patlar biyerde ama hizli mi hizli . :P
ayriyeten extradan bi sey odeyebilirim dersen dokunmatik al. onlarin kullanimi cok daha rahat yazi yazma butonlari kullanma resim cizme hiz performans ve kalitesi acisindan dokunmatik/touchpad erkanli laptoplarin kullanim cok daha rahat.
i3 lerden emin değilim ama i5 ve i7 lerde turbo boost yok mu? i7 ler sabit olarak 1.60ghz te çalışmıyor 1.60-2.80ghz arasında kullanılıyor ve ihtiyaç anında otomatik olarak yükseltiyor hızını diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.