evet henüz türkiyede satışı sunulmadı pcdepo fiyatta koymuş link vermiş ama stoklara henüz girmemiş.mayıs ayında gireceğini bekliyorlarmış.ama ben ne olursa olsun oyun deyince msi diyorum.şu modele hiç baktınız mı?http://www.notebookadresi.com/ms ... tebook-urun904.html çok yorum vardı hepsini dikkatlice okumadım açıkçası bütçenizi aşıyor biraz ama cihaz uçuyor.:)
Laptop Almayı Düşünüyorum !
size dün de aynı msin linkini vermişim diğer konuda :) o modeli çok beğendiğim ne kadar belli değil mi?:)) aklımda olsun indirimde iyi bir yer yakalarsam göndericem size.belki kampanyalı başka yerlerde vardır filan.
evet henüz türkiyede satışı sunulmadı pcdepo fiyatta koymuş link vermiş ama stoklara henüz girmemiş.mayıs ayında gireceğini bekliyorlarmış.ama ben ne olursa olsun oyun deyince msi diyorum.şu modele hiç baktınız mı?http://www.notebookadresi.com/ms ... tebook-urun904.html çok yorum vardı hepsini dikkatlice okumadım açıkçası bütçenizi aşıyor biraz ama cihaz uçuyor.:)size dün de aynı msin linkini vermişim diğer konuda :) o modeli çok beğendiğim ne kadar belli değil mi?:)) aklımda olsun indirimde iyi bir yer yakalarsam göndericem size.belki kampanyalı başka yerlerde vardır filan.Yardımın için teşekkür ederim. Zaten şu fiyatıyla almam mümkün değil ama iyi bir indirim olursa düşünürüm zaten.
Dur msn vereyim orda anlatayım [email]kargo_umut@hotmail.com[/email]
ekle bunu merak ettiğin soruları cevaplarım...
Sırf senin aklındakileri cevaplayabilmek için kayıt oldum
Sorunlar derken Monster laptopla mı alakalı?
Asus G75 yola çıktı. Ön siparişte :) İstanbul Bilişim 3400 TL fiyat biçmiş. Aslında bu kadar pahalı gelmesine rağmen ne yapıp ne edip bunu almayı da düşünmüyor değilim. Alamazsak Lenovo Y580 sağolsun diyeceğiz :)
Linki koyamadım spam olarak algıladı isterseniz İstanbul Bilişim'in sitesinden bulabilirsiniz.
http://www.[spam].com.tr/g-series-g75vw-bbk5-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,34699.html
Sanırım bu.
Gayet güzel bir laptop. Monster'ın MSI'nin kasasını kullandığı laptoplar da gayet hoş.
Laptop almak masaüstü almaktan daha zor yav :)
Spam yazan yeri silip [spam] yazarak girebilirsiniz.
http://www.[spam].com.tr/g-series-g75vw-bbk5-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,34699.htmlBiliyorum zaten spam yazdığı için göndermenin gereksiz olduğunu düşündümSanırım bu.
Gayet güzel bir laptop. Monster'ın MSI'nin kasasını kullandığı laptoplar da gayet hoş.
Laptop almak masaüstü almaktan daha zor yav :)Spam yazan yeri silip [spam] yazarak girebilirsiniz.
Evet ya laptop seçmek çok daha zor...
Yok kardeş acaba şu an yapınca düzelecek mi diye denedim baktım olmadı konuya bakanların nasıl göreceğini bilgilendirmek amaçlı da ekleme yaptım.
Yazın çalışayım da bakalım ne alcam
Fikrimce monitör + 4 gb ram vs. vs. gibi ama dersaneye gidersem peder para istiyor bu aralar...
Aha bir tane daha alternatif buldum :D
Ne kadar laptop bulursan o kadar zor olacak seçmen
bu laptop harika görünüşü falan süpermişşş :) fiyat?
Tasarım yönünden harika bir parça, donanım da öyle. 3binden aşağı olacağını sanmam ben.
İnş. öyle olur bakarsın bir çılgınlık edip kasayı satar ve para ekleyip laptop alırım. :)
O son gösterdiğin MSI ne ya öyle...Şu an onun yurt dışı fiyatı 2.800TL'ye denk geliyor.Muhteşem bir bilgisayar.Tasarım-donanım 4 dörtlük.Fakaaaat
1-Türkiye'ye gelmesi için beklemen lazım.Her zaman verdikleri tarihi 1 ay falan geçiyor.
2-MSI'ın fiyatı çok artmıyor ama bende Türkiye fiyatı 3.000TL rahat olur.
3-Onu alana kadar başka laptoplarda alırsın.
O son gösterdiğin MSI ne ya öyle...Şu an onun yurt dışı fiyatı 2.800TL'ye denk geliyor.Muhteşem bir bilgisayar.Tasarım-donanım 4 dörtlük.FakaaaatMesela hangi bilgisayarlardan bahsediyorsun? Çünkü gösterdiği laptop çok sağlam fiyatı da normal. Senin bundan daha iyi olan önerin nedir?1-Türkiye'ye gelmesi için beklemen lazım.Her zaman verdikleri tarihi 1 ay falan geçiyor.
O son gösterdiğin MSI ne ya öyle...Şu an onun yurt dışı fiyatı 2.800TL'ye denk geliyor.Muhteşem bir bilgisayar.Tasarım-donanım 4 dörtlük.FakaaaatZaten tüm seçtiğim bilgisayarlar Ivy Bridge. Gelmeleri için en az 1-2 hafta süre var. Benim acelem yok. Sabrederek iyi ve hesaplı bir bilgisayar almak benim için en iyisi.1-Türkiye'ye gelmesi için beklemen lazım.Her zaman verdikleri tarihi 1 ay falan geçiyor.
Yurtdışında MSI GE70 en fazla 2500TL zaten. Burada da çok fazla eklenmeyeceğini düşünüyorum. Alabileceğim en iyi performansı almak için de bekliyorum.