newton sormuş:
Haftasonu bilgisayarda calisirken ekranda bir parlama oldu ve bilgisayar kapandi. Bir daha acilmadi.
3 yildir kullandigim bir bilgisayardi. 3 yillik garanti suresinin dolmasinin uzerinden daha 15 gun gecmemisti.
Simdiye kadar bir kez yavas calistigi icin format atilmisti. Onda da kendi CD'sinden tekrar kurulmustu. Bunun disinda cok ciddi bir problem yoktu.
Esimin 7 yildir kullandigi Acer travelmate de ayni anda acikti ve ona birsey olmadi.
Saniyorum voltaj dalgalanmasindan kaynaklanan bir problem degildi.
Servise goturdugumde problemin anakartta oldugunu ve degistirilmesi gerektigini soylediler ve kendi anakartimi onlara vermem durumunda yanlis hatirlamiyorsam 500 dolar gibi bir fiyat odemem gerektigini belirttiler.
3 yillik bir bilgisayarda anakartta problem cikmasi normal midir?
Diger bilgisayari esim 7 yildir kullandigi icin bana normal degilmis gibi geliyor.
Mantikli olarak bu durumda 500 dolar verip anakart almaktansa yeni bir bilgisayar almayi tercih ederim.
500 dolar vermenin disinda yapabilecegim bir sey var mi?
internette anakart tamiri yapan birkac sirket gordum ama ne kadar guvenilir olduklari hakkinda bir bilgim yok. Ankara'da laptop anakart tamiri yapan sirket var midir?
Baska cozum onerileriniz var midir?
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP Compaq NX 6110
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1)