arkadaşlar laptop aşırı ısınıyor soğutucu da var altında fakat oyuna girince pes13 cs 1.6 falan çok ısınıyor hatta pes 13teyken o kadar çok ısınıyor ki kendini kapatıyor laptop . hadi diyelim pes 13 çok özellik istiyor ondan kasıyor ısınıyor fakat cs 1.6 da neden bu kadar ısınıyor soğutucu varken ???
laptop aşırı ısınıyor
Selam dostum, yapman gerekeni söylüyorum; Eğer bilgisayardan anlıyorsan, aç makinenin içini güzelce temizle ama dışta gördüklerini değil tamamen parçala öyle teker teker temizle soğutucun yeteri kadar soğutmuyorsa logitech serilerinden al teknosada 80 lira civarı bir soğutucu ama çok iyi soğutuyor şahsen ben kullanıyorum ve çok ta memnunum, ha bilgisayardan anlamıyorsan çevrendeki bir bilgisayarcıya git rica et temizlesinler 5-10 lira falan, şunu da söylemeyi unutma termal macunu değiştirsinler sorun ortadan kalkacaktır.
2009 model samsung laptop 4gb ram (kullanılabilir 2.96gb) intel coreduo 2 işlemcili w7 home basic yüklü .
sanırım okan adlı arkadaşın söylediği gibi fanını temizlemek lazım ilgilenenlere teşekkür ederim :)
meraba,
benim laptobumda cok ısınıyodu bi internet cafeciye sordum ayda 1 laptobun iç temizliği yapılması gerekiyomuş ben yaptırıyorum gayet normal o kadar fazla ısınmıyo
545 634 36 18
her marka model noteboook tamiri yapılır
40 tl ye fan temizliği yaparım
Dell kullanıyorsan büyük ihtimal eve geliyorlardır . Ordan temizlet . Sana ilk önce bir program actırarak deneme yaptıraklar . Sorunsuz cıksada bişeyler söle gelsinler . ( Ben az yapmadım ) Pc rahatlar . Sıvı soğutucuda değişmesi lazım . IOS güncel değilse güncelle .
dostum eğer fanı cıkaracak kadar anlıyosan cıkardıkdan sonra fanın peteklerini elektrik süpürgesiyle cek bak fanı demiyorum fanın betegini aynı sorun bendede vardı fanın petekleri cok kirlendigi için fan sogutamıyor laptobu. Tabi acarım temizlerim anlarım diorsan okan arkadasın dedigi gibi heryerini temizle içini acıp.
http://kutahyatamircisi.com/genel/laptop-isinma-problemi adresinde de detaylı anlatımlar mevcut laptop ısınma nedenleri ve çözümleri yazılmıştır.