OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
220 mesaj
Merhaba, laptopumun bataryasını maksimum performansta kullanmam için ne yapmam gerekir?
Merhaba, laptopumun bataryasını maksimum performansta kullanmam için ne yapmam gerekir?
maximum performans derken? Yani pilin ömrünü uzatmaktanmı bahsediyorsun
Mümkün olduğunca kullanma. UPS cihazı ile bilgisayarını kullan
Her 15 günde bir bataryayı bitinceye kadar kullan. Sonra şarj et.
Bataryayı serin yerde sakla.
Dışarda ihtiyaca binaen bataryanın kullanımı doğaldır. Mümkünse yedek batarya edin. bu koşullarda bir bataryayı 4-5 sene kullanabilirsin
kullanmadığın zaman fişte takılı bırakmamanı tavsiye ederim.
Mümkün olduğunca kullanma. UPS cihazı ile bilgisayarını kullanyeni asus n53sv-sx077v aldım. arkadaşın sözlerine aynen katılıyorum...
Her 15 günde bir bataryayı bitinceye kadar kullan. Sonra şarj et.
Bataryayı serin yerde sakla.
Dışarda ihtiyaca binaen bataryanın kullanımı doğaldır. Mümkünse yedek batarya edin. bu koşullarda bir bataryayı 4-5 sene
batarya çözümü yoktur kullancaksın eskiycek.. benim laptopa sürekli takılı eskrse eskisin banane..
batarya çözümü yoktur kullancaksın eskiycek.. benim laptopa sürekli takılı eskrse eskisin banane..Bu da doğru ya.
Ancak
Bir batarya ömrü normal kullanımda 2 sene
Dikkatli ve bilinçli kullanımda 3-5 sene
Dikkatsiz ve bilinçsiz kullanımda ise birkaç ay
Bir batarya fiyatı ortalama 200 dolar
Bu durumda, bataryaya ihtiyaç duyulduğunda bu ücreti yeniden vermek sorun olmasa da orijinal yedeği temin etmek çoğunlukla sorun olabiliyor.
Keyfiyet kullanıcıya aittir.
Bu da doğru ya.Dikkatli ve bilinçli kullanım için ne yapmalıyım, açıklar mısınız?
Ancak
Bir batarya ömrü normal kullanımda 2 sene
Dikkatli ve bilinçli kullanımda 3-5 sene
Dikkatsiz ve bilinçsiz kullanımda ise birkaç ay
Bir batarya fiyatı ortalama 200 dolar
Bu durumda, bataryaya ihtiyaç duyulduğunda bu ücreti yeniden vermek sorun olmasa da orijinal yedeği temin etmek çoğunlukla sorun olabiliyor.
Keyfiyet kullanıcıya aittir.