acer aspire laptop um var ve şu zamana kadar da problem yaratmadı. dün akşam 2 saat kadar internetteydim sonra kapattım iyice ısınmıştı. 2 saat sonra tekrar gireyim dedim ama laptop açılıyor ne ekran geliyor nede harddisk,numlock ışıkları yanıyor. problem ne olabilir sizce?
laptop çalışıyor ama ekran gelmiyor.
bendede oldu ekran acilmadi sonra acildi ama ekranda renkli renkli sekillerle bide baktim cekirdekleri yanmis sonra aklima geldi nvidia nin son driver guncellemesini yapmisim.sonra gezinirken formlarda nvidia nin o surucusu fani durduruyormus sorunluymus eee kartimiz oyle yada boyle yandi.
senin sorun farkli olabilir islemci ram anakart ama genelde ekran karti yanar.
kardeş dell bilgisayarım var aynen söylediğin sorunu yaşadım. servis geldi (malum dell yerinde servis hizmeti veriyor) ana kartı değiştirdi yine gelmedi ekran! sonra ekranın arkasını açtı ekranın fiş tarzı bi bağlantı kablosu var onu taktı ekran geldi. Anakartımda yenilenmiş oldu :) yani kısaca bence fişi çıkmıştır. basit düşünmek lazım :))
arkadaşlar yorumlar için tşk ederim dün bilgisayarcıya verdim %90 ekran kartıdır dedi 2 gün içinde bilgi verecekmiş bakalım ne kadar masraf çıkarır artık bilmiyorum.
arkadaşlar ekran kartı çipinde sorun olduğu söylendi değişecekmiş 80 ile 120 tl arasında fiyat çıkarttılar normalmi bu fiyat ?
Yüksek ihtimalle ekran kartın gitmiş.bi ihtimalde ram olabilir. f8 tuşu ile güvenli modda açmayı bi dene
daha fazlası için http://amdbilgisayar.blogspot.com.tr/
MERHABALAR ARKADAŞLAR BENİM ASUS LAPTOPTA YOUTUBEDAN VİDEO İZLERKEN BİLGİSAYAR DONDU GÜÇ DÜĞMESİNDEN KAPADIM LAKİN TEKRAR BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYO HİÇBİR ŞEKİLDE GÜÇ DÜĞMESİ ÇALIŞIYO AMA GÖRÜNTÜ AKTARMIYO LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACİLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!