Laptopum çok ısınıyor. Hem Soğutucum Falanda var bir oyuna girdikten 30 dk sonra falan direk kapanıyor . İlk aldığım zaman böyle değildi kimi zaman 5 kimi zaman 6 saat oyunda kaldığım olmuştur. çok ta ses çıkarıyor. Laptopum HP marka. işlemcim i5 ekran karti radeon 5650 bunun bir çözümü varmı ? Yardım !
Laptop Çok ısınıyor!
Muhtemelen pcnin fanları tozlandığı için tam olarak görevini yerine getiremiyor.Eğer garantisi bitmişse içini açıp temizlerseniz sorun çözülür.Garantisi devam ediyosa aldıgınız yere götürün teknik servis halleder.
Garantisi bitmemişse ver servise, fanlarını temizlesinler. Bitmişse de eli yüzü düzgün bir yerde temizlet.
Bu arada başka bir arkadaş da başka bir başlıkta Hp marka laptopum çok ısınıyor demiş. Umarım Hp bunları okuyordur.
Ben marka model ayırt etmeksizin çalışan bütün cihazların ısınabileceğini iddia ediyorum. Hatta bunu onaylıyorum ve ısınır diyorum. Hp casper yada bir başkası farketmez Laptopun kullanıldığı ortam temizliği çok önemlidir.
1- Bulunduğun ortam çok sıcak bir ortam ise laptop bundan etkilenir.
2-Toz varsa delikler tıkalıysa nefes alamayan bir insan gibi ses yapabilir, kapatır kendini
Bilgisayar parçaları satan güvendiğin bir mağazaya giderek laptop altı soğutucular var 4 ayaklı üstüne koyuyosun dış kaplamasını buz gibi yapıyor, yani hem içten işlemci soğurken dıştanda böyle bir destek sağlanmış oluyor.
Yardımcı Olması Dileğiyle..