merhaba..vista ultimate kullanıyorum.msn de kişisel iletimi değiştirirken birden mavi ekran cıktı ve laptop coktu..içindeki bilgileri kurtarmam lazım. ideyi usb ye cevıren bır kablo var dedıler. dogru mu? varsa nerelerde bulabılırım ve nasıl çalıştırabılırım..teşekkurler
laptop coktuuuu
Merhaba
windows dvd si ile başlatıp sistemi sonrasıdna onarma seçenekleri altında sistem geri yükleme adımını kontrol edebilirmisin. veya sistem güvenli modda açılıyor mu bunuda test edebilirmisin
maalesef powera bastıgımda hiç açılmıyor kardes :(
http://www.technopazar.net/magaza/urundetay.php?id=351
sanırım linkte bulunan araçlar yardımcı olacaktır bunun dışında arama motorlarında
sata to IDE converter şeklinde aratabilirsin bir çok sonuca ulaşabilirsin. istediğin ürünün adını ise hepsiburada.com adresi gbi online satış yapan sitelerden edinebilirsin
Benim bir norton ghost 12 birde ubuntu çalışan cd'im var. Bu gibi sistemim açılmadığı durumlarda hangisi önce elime geçerse takıyorum, sistemi onunla başlatıyorum ve harddiklerim karşımda, üstelik flaş diskleride tanıyorlar hatta ubuntu ile verilerimi diğer disklerime yada flaş diske taşırken nete girebiliyor, müzik dinleyebiliyor, video seyeredebiliyor hatta oyun bile oynuyabiliyorum, sonuçta cd dende çalışsa başlı başına kendini ispatlamış bir işletim sistemi. Hani diyeceğim oki neden laptopu, HDd sökme, kabloa arama vs. le uğraşıyorsunuzki, nette indiriverin birini yazdırın cdye kulanın gitsin. Hem her zaman lazım. Bu arada ubuntuyu tercih ederseniz, linux işletim sistemi ilde tanışmış olurunuz. Ahanda linkinide vereyim.
joe_lordmaalesef powera bastıgımda hiç açılmıyor kardes :(Konuyu açarken çöktü demişsiniz ona göre yardımcı olmaya çalıştık, görünüyorki sizin sistem arızalanmış.
khramnBenim bir norton ghost 12 birde ubuntu çalışan cd'im var. Bu gibi sistemim açılmadığı durumlarda hangisi önce elime geçerse takıyorum, sistemi onunla başlatıyorum ve harddiklerim karşımda, üstelik flaş diskleride tanıyorlar hatta ubuntu ile verilerimi diğer disklerime yada flaş diske taşırken nete girebiliyor, müzik dinleyebiliyor, video seyeredebiliyor hatta oyun bile oynuyabiliyorum, sonuçta cd dende çalışsa başlı başına kendini ispatlamış bir işletim sistemi. Hani diyeceğim oki neden laptopu, HDd sökme, kabloa arama vs. le uğraşıyorsunuzki, nette indiriverin birini yazdırın cdye kulanın gitsin. Hem her zaman lazım. Bu arada ubuntuyu tercih ederseniz, linux işletim sistemi ilde tanışmış olurunuz. Ahanda linkinide vereyim.iyi güzel de. power tuşuna bastığında hiç çalışmıyormuş. bence servise götür.