Selam arkadaşlar bu sene laptop almayı düşünüyorum ama fiyatlar biraz zorlucak galiba :D cod 4-5 gibi oyunları yani yeni çıkan oyunları kaldırabilecek bir laptopun fiyatı ne kadardır ? ve markalarını yazabilirseniz sevinirim çünkü sıfır olmazsa 2.el almayı düşünüyorum bütçeyi sarsmamak lazım demi :D 2.el fiyatlarınıda yazarsanız sevinirim... inş cevap gelir iyi günler iyi çalışmalar
Laptop :D
vallaha ben 1500 tl ye aldım casper nirvana cn-tkt6600a modeli.sıfırı en son 1450 tlydi.dediğin oyunları da oynuyorum.özellikleri intel core 2 duo 2.2 ghz.4gb ram,1gb nvidia geforce 9600mgs ekran kartı (512 mb ayrılmıs bellek).sıfırını alabilirsin.ama daha iyilerini de alabilrsin.
2.el : Tavsiyeneden ki ? her 2.el kötü deildir zannımca :D 2000 tl lik iyi birbilgisayarın 2.eli 1000tl desek sıfır 1300-1700 aralağındakibilgisayarlardan iyi olur yani buda bi yoldur dimi :)vallaha ben 1500 tl ye aldım casper nirvana cn-tkt6600a modeli.sıfırı en son 1450 tlydi.dediğin oyunları da oynuyorum.özellikleri intel core 2 duo 2.2 ghz.4gb ram,1gb nvidia geforce 9600mgs ekran kartı (512 mb ayrılmıs bellek).sıfırını alabilirsin.ama daha iyilerini de alabilrsin.tavsiyen için saol
birşey değil.
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=39932
bir de suna bak istersen.buda 1500 fln ama az önce tavsiye ettiğim kendi laptopumdan daha iyi:D işlemciye dikkat edersen 2.8 ghz.biraz performans farkı var.bunu da tavsiye ederim.tabi bütçem daha düşük dersen ona göre de başka laptop tavsiye edebilirim.ama bu kadar performanslı olmaz onu da söyliyim:)
birşey değil.
http://www.vatanbilgisayar.com/p ... ils.aspx?I_ID=39932
bir de suna bak istersen.buda 1500 fln ama az önce tavsiye ettiğim kendi laptopumdan daha iyi:D işlemciye dikkat edersen 2.8 ghz.biraz performans farkı var.bunu da tavsiye ederim.tabi bütçem daha düşük dersen ona göre de başka laptop tavsiye edebilirim.ama bu kadar performanslı olmaz onu da söyliyim:)
Valla güzelmiş c2d T9600 iyimiş keşke biraz para olsa da bizde alsak..
anladım peki en ucuz fiyatta en iyi olanı hangisi bide onu yazarmısınız ?
ismet 35 arkadasım bende bu packard belli abime bakıyordum internetten.bunu buldum.doğumgününde alacam inşallah:)