laptop da bios güncelleme nasıl olur arkadaşlar?
laptop da bios güncelleme nasıl olur?
laptop anakartının modelini bilmen gerekiyor sonra www.intel.com.tr den anakart modelini bularak en son bios sürümünü indirebilirsin .exe uzantılı olanı seç o vista/xp işletim sistemleri için
bu benimki şimdi hangisi oluyo mdeli?
Genelde laptopun üreticisi (HP, Toshiba...) internet sitesinde yeni BIOS'u ve Update aracını yayınlar. Bence önce laptopunun modeline göre internet sitesine bir bak. Ayrıca orada yeni donanım sürücülerini de (ekran kartı için yeni ATI Catalyst sürücüleri gibi) bulabilirsin.
bi de bunu bakın ben hiç anlayamadım
ikinizinde aynı anakartı var :=)
lap topun markası modelı nedır bunları solersen yardımcı olmak dah akolay olur
ve laptop satan markalar sıtelerınde yayınladıkları programlarla guncelleme yaptırıyorlar yada leptopla bırlıkte yuklu olan sıstemde update programları bulunuyor
LG E510 orjinal vista start gibi bişiydi ben xp yaptım aldığım gün ama şuan IRQ yüzünden Bios güncellemesi yapmak zorundayım ama bi türlü güncel bios dosyasını bulamadım....
LG'nin sitesinde var bios dosyası ama ne tarihi var ne sürüm numarası.. sanırım güncel versiyonu yok.
hala bekliyorum lütfen yrdım edin...
yaw arkadaşlar ben bu lg nin sitesindeki bios dosyasını yükledim ama işin kötü tarafı bios geriledi :,,
BIOS Türü Phoenix (05/21/08) 1 ay geriye gitti :(
laptop markasınnn kendi sitesnden blacaksn arkdsm ben oradan bir arkdsn sayasnde buldm acer6930g içn ve update yaptım.