Laptop değerlendirmesi
Yaklaşık 45 tl daha fazla verip bunu almanı tavsiye ederim : http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=59959
arkadaşlar, acemi birisi olarak yardımcı olursanız sevninirim. bende lg x140 netbook a format atmalıyım. ama formattan sonra bana hangi programlar lazım olur, hangi virüs prorogramı almalıyım. yani kısaca gerekli olanlar nelerdir, nasıl kurabilirim.
packard bell kullanan arkadaşlar var ve gayette memnunlar. iyi bir marka,adını pek duymamış olduğundan dolayı güvenemiyosun sanırım. ama çok önemli farkları var. mesela işlemci farkı toshiba i3 iken packard bell i5. bunun yanında ekran kartı var. tabi ki sen alıcaksın laptopu ama benim görüşüm bu şekilde. güvendiğin kişilere de danışabilirsin.
deniz_61 maalesef format konusunda pek bilgili değilim istersen konu aç deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır.
arkadaşlar, acemi birisi olarak yardımcı olursanız sevninirim. bende lg x140 netbook a format atmalıyım. ama formattan sonra bana hangi programlar lazım olur, hangi virüs prorogramı almalıyım. yani kısaca gerekli olanlar nelerdir, nasıl kurabilirim.Konu açarsan yardımcı olanlar bulunacaktır. Veya online olduğunda bana ö.m. at.
arkadaşlar, acemi birisi olarak yardımcı olursanız sevninirim. bende lg x140 netbook a format atmalıyım. ama formattan sonra bana hangi programlar lazım olur, hangi virüs prorogramı almalıyım. yani kısaca gerekli olanlar nelerdir, nasıl kurabilirim.İhtiyaçlarını yüklemelisin, fazlasını değil ;)ihtiyacın olan driverlerini muhakkak yükle.
programlar sana bağlı, ama virüs programı olarak nod32 tavsiye ederim..ben sana photoshop kur derim :) sen dersin kullanmıyorumki :)