Marka Değerlendirmleri
Laptop önerisi isteyen arkdaşlar markalar konusunda marka isterler.Bende bildiklerimle bir rehber hazırlamaya çalıştım.Hatalı olduğum veya bana katılmadığınız bir yer olursa yorumlarınızı bekliyorum
Casper : Şikayetçi olan ve olmayanbir sürü kişi var.Bir sorun yaşamayanlar Casper'dan memnunlarperformans açısından.Şikayatçi olanlar ise Casper'in ısınmasorunu,klavye sorunu gibi bir çok sorunlar karşılaştıklarınısölediler.Bizim size söleyeceğimiz ise Casper'dan uzakdurmanız.Biz önermiyoruz.
Lenavo : Lenavo'dan memnun olmayankişiler kişiler nadir.Lenavoyu öneren performansında memnun kalançok kişi var ve tavsiye ediyorlar.Özel soğutma sistemi gibiözelliklere sahip Lenavolar'ı size bizde öneririz.Fiyat/Performansolarak iyiler.
Toshiba : Toshiba'yı size öneririzbazı notebookları gereksiz yere pahalı olsada diğer modellerigerçekten paranın hakkını veriyor.
Asus : Kime sorsanız laptop alıcam netavsiye edersiniz diye Asus'u tavsiye eder.Gerçekten kalitelimarka.Memnun olmayanlar Asus'un servisinden ve ufak tefek bir kaçsorunundan dolayı şikayetçiler ancak memnun olanların sayısınagöre çok az.Memnun olanlar çok fazla ve bizde size kesinlikleönerirsiniz.
Samsung : Samsung kullanıcılarımemnun.Kimi kişi önermese son 2 yılda büyük gelişmeler kaydettiğini söleyenlerde var.
Acer : Acer dayanıklı notebooklardanbiridir.Ancak bazı kişiler tavsiye etmez.Ancak bende 4 – 5senelik Acer marka notebook var ve kırılmayan tarafı kalmamasınarağmen hala normal performansda çalışıyor.
Dell : Öneren çok kişi var.Dayanıklı olduğunu söylerle ve performans açısından da iyiler.
Msi : Oyuncular için uygun birnotebook markası.Tavsiye eden çok olur.Oyun için notebook üretirler.
Packard Bell : Genel olarak kullanıcılar memnun.Fiyat ucuz olduğunu performansının iyi olduğu sölediyor.Ancak bu markayı duymayan ve güvenmeynelrde var.
Sony : Görüntü olarak çokiyiler.Performans olarakda iyiler.Full HD olmayan notebooku nerdeyse yok.Şiddetle tavsiyemizdir.