Merhaba arkadaşlar.
http://www.pcdepo.com/dell-inspi ... aptop-urun5789.html Bu laptopu kullananlar varsa veya kullanma imkanı olanlar varsa laptop hakkında düşüncelerini söyleyebilirler mi ?
Asus alacaktım fakat istediğim laptop biraz bütçemi aşınca bunu almaya karar verdim.Laptop da bir iki program(photoshop, video düzenleme), günlük web'de dolaşmak ve bir iki oyun oynamak için almak istiyorum.Bu laptop bu şartlar için uygun mudur ? Kullananlar varsa düşüncelerini benimle paylaşmalarını rica ediyorum.
Teşekkürler herkese şimdiden.
Laptop hakkındaki düşünceler
kullanmıyorum ama özellikleri fena değil gibi
Dell iyi bir makina ama o modelini önermem alternatif olarak buna bakabilirsin işlemcisi ve ekran kartı o üründen daha iyi ve şuanda kullanıyorum gayet memnunum..
Bu markayı ben arkadaşıma önermiştim ama tam modelini hatırlayamadım şimdi genel özellik olarak iyi fakat çok ısınmakta ilerde Acer marka laptoplar gibi ısındığından kapanmalara sebep olabilir. Eğer evde kullanacaksan hiç alma çünkü laptoplardan en fazla iki yıl verim alabilirsin sonra birşeye yaramaz :) kendi laptop deneyimlerinden biliyorum. :)
Evde kullancam laptopu.Dediğim gibi ASUS'un bir modelini alacaktım fakat bütçemi aşan bir laptoptu o yüzden vazgeçtim bunu alayım dedim ama sizlerden gelen yorumlar pek olumlu değil.Bütçem yaklaşık olarak 1500 TL.Tercih ettiğim marka ASUS.Eğer ASUS olursa çok iyi olur