Arkadaşlar laptopum bayağıdır hdd de sorun var diye mesaj veriyordu ve nihayet çöktü. tekrardan kurdum ama sanırım bu çözüm olmayacak. Hdd yi değiştirmek isiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. HEr hdd her laptopa olur mu . Bu işi kendim yapmak istiyorum.
bilgisayarım Acer as5745g hdd toshiba mk6465gsx ata device 640 gb.
laptop hdd değişimi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Arkadaşlar laptopum bayağıdır hdd de sorun var diye mesaj veriyordu ve nihayet çöktü. tekrardan kurdum ama sanırım bu çözüm olmayacak. Hdd yi değiştirmek isiyorum ama aklıma takılan bazı sorular var. HEr hdd her laptopa olur mu . Bu işi kendim yapmak istiyorum.
bilgisayarım Acer as5745g hdd toshiba mk6465gsx ata device 640 gb.Hepsi olmaz. 3.5inç ile 2.5inç ler var şu anda piyasada. Senin alacağın 2.5inç olması gerek. SSD de alabilirsin o sisteme.
OP Taze Üye
3 mesaj
İlginize teşekkürler .2.5 inçlerin hepsi olur mu peki . aslında uyumsuzluk gibi bi sorun olur mu 8mb cache 16 mb likleri falan var bunlar etkilermi uyumu
İlginize teşekkürler .2.5 inçlerin hepsi olur mu peki . aslında uyumsuzluk gibi bi sorun olur mu 8mb cache 16 mb likleri falan var bunlar etkilermiOnlar uyumluluk sorunu yapmaz..Tek yapman gereken bilgisayarcıya götürüp HDD takmak..Götürmezsen de arkadaşın dediği gibi 2.5 inç HDD olmasına dikkat et...Eğer performansa önem verirsen bunu öneririm..
OP Taze Üye
3 mesaj
Teşekkürler kendim takacağım için aldığım hddnin elimde kalmasından korkuyordum. UYumluluk sorunu yoksa gerisi halledilir . 500-600 gblık bi hdd düşünüyorum .