Öncelikle herkese merhaba.
Lg E500 Laptopun Hard Disk'i Bad Sectör nedeniyle kullanılmayacak hale geldi, eski Hdd Wd 160 gb 2.5 ınch Lenova modeli yeni hdd Wd 320 Gb Slime 2.5 İnch.
Eski hdd de son zamanlarda windows çökmesi yaşıyordum format atıp temiz kurulum yaptıgımda bilgisayarı yeniden başlatmaya korkuyordum çünkü direk windows göçüyordu başlangıçta ya hata veriyor ya donup kalıyordu bende hdd degiştirdim ama malesef çözüm olmadı.
Yeni Hard Disk'i Laptop bir görüyor bir görmüyor . Mesela format için biosa giriyorum hdd biosda gözükmüyor bilgisayarı tekrar baslatıyorum bu sefer gözüküyor.
windows yüklemesinde disk biçimlendirme bölümüne geldigimde disk yine gözükmüyor bir kaç defa yenile yaptıgımda geri geliyor.
Zar zor windows yükleyip pc yeniden baslattıgımda windows açılmıyor sürekli onarma ve dosya taraması yapıyor 4 adet orjinal windows Cdsi denedim SOnuç Alamadım . Ayrıca Bilgisayar yeniden başladıgında Hdd yine gidiyor bulana kadar bilgisayarı yeniden baslatıyorum..
bios kaynaklı olma ihtimali varmı ?
Başka Pc yok eski hdd üzerinde bütün ders notlarım gitti kurtarmaya calıstım kurtaramadım şuan yeni pc alacak durumumda yok benim için çok önemli lütfen yardımcı olun.