arkadaşlar elimde eski laptopumdan kalan harddiskim var bu harddiski herhangi bir şekilde usb girişli taşınabilir disk yapabilmenin yolu varmı yorumlarınızı bekliyorum.
laptop hdd sini taşınabilir hdd ye çevirme
evet tabiki var 2.5 inc lik kutuları kolaylıkla satın alıp hdd ni monte ederek usb harici hdd olarak kullanabilirsin 25 tl gibi bir fiyat
tı ye var
merhaba arkadaşlar benim laptop u parcaladım :) ve harddiskini ( toshiba MK6034GAX) harici olarak kullanmak istiyorum ve harddisk kutusu (QUAKE 2,5 sata hdd enclosure ) aldım fakat harddisk ile harddisk kutusunu bağlayamadım harddiskin arkasındaki pinler ile harddisk kutusunun girişleri tutmuyor ve çok farklı biçimi var ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz.
yanlış bir HDD kutusu satın almış olabilirsiniz.
merhaba arkadaşlar benim laptop u parcaladım :) ve harddiskini ( toshiba MK6034GAX) harici olarak kullanmak istiyorum ve harddisk kutusu (QUAKE 2,5 sata hdd enclosure ) aldım fakat harddisk ile harddisk kutusunu bağlayamadım harddiskin arkasındaki pinler ile harddisk kutusunun girişleri tutmuyor ve çok farklı biçimi var ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz.sanırım sen ide hdd için olan kutuyu almışsın. dolayısıyla girişler tutmaz
Ek olarak şöyle bir ürün aldım geçenlerde :
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI ... eName=STRK:MEWAX:IT
2 hdd takılabiliyor. Ben SATA'lı aldım ama SATA/IDE, 3.5/2.5 ya da IDE/IDE'li olanları da var. En güzel yanı e-sata çıkışı mevcut (sata swap varsa 2 hdd'yi de, yoksa tekini e-sata'dan öbürünü usb'den bağlayabiliyorsunuz) ve montaj gibi birşey gerektirmiyor, tak çıkart. Ön tarafında da ek usb hub girişleri, açma kapatma tuşu ve ışıkları ile kart okuyucuları var. Kullanmadım ama önde diskten diske yedekleme tuşu da mevcut. Kargo dahil 50-55 lira civarında. Türkiye fiyatına pahalıdır diye pek bakmadım ama araştırılabilir.
Not : Bu aralar bu eski konular hortluyor yanlız, ben de şimdi farkettim. Arşivleme gibi birşey konulsa iyi olacak foruma.
evet arkadaşım bu mümkün www.seyyarsatis.com adresinden bulabilirsin
fiyatları çok ucuzdur .
dışarda 25 -30tl arasındayken burda 9-10 tl