Oyun yoksa içinde 1500YTL'lik bir şey bile işini görür.. Ama 2500YTL verilecekse de dandik ekrankartlı düşük işlemcili bir vaio'ya o parayı vermenin anlamı yok bence..
Sorun çıkması falan her markada var.. Ben dell inspiron 1520 kullanıyorum.. Nette aratırsan zilyon tane inspiron 1520 için sorunlu kullanıcı bulursun ama ben tek bir sorunla karşılaşmadım ve çok memnunum.. Sony alınca hiç sorun çıkmayacak garantisi yok.. Ama hepsinin garantisi var 2 yıl.. İnsanlar sorun çıkacak almayayım bu laptopları demesinler diye adamlar alın siz yeter ki ve üstüne 2 yıl sorun çıkarsa biz bakarız diye garanti veriyorlar..
Yani ihitiyacına yönelik özelliklerdeki laptopu 1500YTL civarına bulabilirsin.. Sony ismine ayrıca 1000YTL fazladan verip o paraya alınabilecek donanımdan çok daha aşığılarda 1 işlemci ve ekrankartı almanın bence hiç mantığı yok..
Özelliklere gelince T5600 civarı, 1.8GHz gibi bir işlemci, 2GB RAM ve onboard ekrankartı bile bahsettiğin ihtiyaçlarını karşılar..
Vaio için de bir örnek..:
Bahsetiğim Dell inspiron 1520'yi 1800YTL'ye almıştım ve her türlü bu vaio'yu 3e 4'ekatlar.. Ama bu en az 3 misli düşük donanımdaki vaio indirimdeyken bile 1896,74 YTL..
Hele bu daha trajikomik..: http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd72189
paylaşımlı ekrankartı, daha düşük hdd AMA AYNI FİYAT, sadece işlemcisi az daha yüksek..