Mrb arkadaşlar
ben laptop almayı düşünüyorum ve bakmaya başladım.Ama sizlerinde tavsiyelerini almak istiyorum.Almak istediğim ürünün fiyatı önemli değil ama tavsiyelerinizi belirtirkende fazla uçmayın.Sonuçta herkes en iyisini ve en fiyatlısını almak ister bunu düşünerekten bana tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.Bide ev kullanıcısı değilim bunuda göz önünde bulundurun..Tavsiyede bulunmak isteyenlere şimdiden teşekkür ettimm....
Laptop için tavsiye....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.asus un modellerine bir bak 6-7 saat pil ömürleri var
İlk olarak alacağın laptopu hangi amaçlarla kullanacaksın?
Eğer iyi olsun, az olsun ama gene de ben onlada oyun oynarım diyorsan alacağın bilgisayarın en azından 6600go ekran kartın ya da x700 türü bir kart sahibi olmasına dikkat et.
İşlemci olarak bence sonoma 1.6/1.7 üstü tamamen gereksiz. ( çok da pahalı.)
En az 512 ram
ekrna kartını dediğim gibi, eğer oyun oynamayacaksanda, onboard olmaması her zaman daha iyidir, sistem raminden yemez.
harddisk 7200rpm olursa harika olur. Genelde 5400 koyuyorlar, onun aşağısında ise hiç alma.
Geri kalan bluetooth, kızılötesi, fazla usb tamamen senin bakıp karar vereceğin şeyler.
Marka olarak sorarsanda, Asus, Lg, Toshiba ya bir bakmanı öneririm. ( Hp-Compaq önermem, genelde "tırt"lar bence.)
Tavsiyeler için teşekkürler.
şimdi ben bakmaya başladım dedim ama kafam karıştı.Donanımdan pek anlamıyorum.Ama ben bakarım kendime bi laptop seçerim dedim.yalnız iş hiçte benim sandığım gibi olmadı.Benim bunu tek başıma seçmem mümkün değil.Gerçi bana yardımcı olucak bi abim var ama onunda vakti olmadığı içn pek bakamadık.Artık sizden bana elinizden geleni yapın diyorum..Şimdi ben hardisk i 40 ya da 80gb olsun istemiyroum.120 gb laptoplar varmı bilmiyroum ben henüzbaktığım bi kaçşeyde göremedim.Amavardırdiyedüşünüyorum.yani hardiski mumkun olduğu kadar buyuk olsun.Ram ı zaten 1 gb tan aşağı düşünmüyorum.birde bu işlemcileri konusunda benim için en önemli olanı işlemcideki mimari.Hızı herkes gibi benim içinde çok önemli..Sürekli program yazmakla uğraştığım için çok fazla program yüklüyom.Birazda bundan dolayı iibişey olmalı..Şimdi bunları düşünerekten bana tavsiye değilde sizin direk şunu almalısınız diyceğiniz laptop nedir??Bu donanım dan kızlar hiç anlamıycak galibaa :)))hadi biraz daha yardım edinn....