arkadaşlar grafik çalışmaları yapacağım sağlam bi makine istiyorum.. servis açısından zorluk çıkarmayacak cinsten.. he ısınma ve ses de çok önemli.
düşündüğüm bi kaç laptop var değerlendirirseniz çok sevinirim.. teşekkrler..
http://www.hepsiburada.com/asus- ... 50397&categoryId=98
Laptop için yardım...!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
bana da öle geliyor ama diğerleri de asus işte :)servisi filan..
OP Taze Üye
5 mesaj
karartım gözümü ve gittim aldım 3.laptop u hadi bakalım hayırlısı :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Bencede 2 ci siradaki makine grafik icin daha iyimis hemde fiyat olarak madem soruyorsun balik gibi yazan 2 kisinin yorumuna atlama hemen biraz sabirli olsaydin.
3cü siradaki makinenin grafik karti Nvidia sallama olarak eski kartlari isimlendirmesinden baska bir sey degildi neyse hayirli olsun ama acle etmisin.
OP Taze Üye
5 mesaj
sonuçta ben o iki kişinin lafıyla almadım ve böle hareket edicek yaşı ve zekayı çoktan geçtim..1 ay araştırdım bide forum insanları ne der dedim.. üçüne beşine bakmıyorum.. fiyat önemli deil.. macbook saçma geldi.. mac i de çantamda taşıyamam dimi :) param var huzurum var... üçüne beşine siz bakın..
OP Taze Üye
5 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
sonuçta ben o iki kişinin lafıyla almadım ve böle hareket edicek yaşı ve zekayı çoktan geçtim..1 ay araştırdım bide forum insanları ne der dedim.. üçüne beşine bakmıyorum.. fiyat önemli deil.. macbook saçma geldi.. mac i de çantamda taşıyamam dimi :) param var huzurum var... üçüne beşine siz bakın..üçüne beşine siz bakın.. haddini bil dalgami geciyorsun ukalalik yapma.