laptop ile internete baglanma sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
eradicator
06-12-2005, 17:08   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

iyi günler
ben laptopimla var olan bir internet alanına baglanamıyorum. ag yapılandırması yaptım ama bir turlu cozum alamadım. her seferinde yerel ag baglantı gostergesinde limitli veya baglantı yok gibi yazı yazıyor. 2 gun oncesine kadar sorun yoktu, ama bir anda bu sorunla karşilaştım. hem wireless, hem de kablolu baglantıda aynı sorun var.
yardımcı olursanız sevinirim.

darkstar
07-12-2005, 09:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

ag gecidi numarasina modemin ipsini yaziyor olman gerekiyor.. eger pc den cikis yapmak istiyorsan yada yapmaya calisiyorsan paylastirman gerekiyor. o zamanda pcnin ipsini laptopa ag gecidi yapman gerekiyor.

eradicator
07-12-2005, 13:52   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

dinamik ip ayarını statige dönüştürdüm olmadı. yeniden küçük ev ve iş yeri ağı kurdum olmadı. wireless ve ethernet'in sürücülerini yeniden yükledim sonuç alamadım. en son çözüm olarak sistem kurtarmadan (system recovery) sistemi yeniden kurdum  ama yine çözüm alamadım. böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum. ethernet kartında veya wireless'da sorun olcagını sanmıyorum. ama sorun nerde?