arkadaslar CPUID programı ile işlemci sıcaklıgına bakıyorum 90-100 arası sıcaklık gösteriyor. bilgisayarı açtığım gibi beklemeden programı acıyorum direk 85-90 gösteriyor. 25 saniye içinde nasıl oluyorda 90 dereceye ulaşabiliyor bu sıcaklık ?
laptop ısınıyor
Acilen bilgisayarın fanları temizlenmesi gerekiyor. Hemen servise götür, bilgisayara yüklenmeden kullan götürene kadar. Veya hiç kullanma. Battaniye, yumuşak zemine laptopu koyup kullanma, masa veya sert bir zemin olmasına özen göster.
Toshibadan uzak durun! arkdaşlar bağlantıyı okuyun lütfen!
acer benimki. soğuk üflüyor ama 90 gösteriyor ? laptop yeni sayılır 2,5 ay oldu. hep sert zemınde kullandım
Acilen bilgisayarın fanları temizlenmesi gerekiyor. Hemen servise götür, bilgisayara yüklenmeden kullan götürene kadar. Veya hiç kullanma. Battaniye, yumuşak zemine laptopu koyup kullanma, masa veya sert bir zemin olmasına özen göster.bu arkadaş söylenecek herşeyi söyledi. özellikle gördüğüm ve söyleye söyleye yorulduğum şeyde şu: masanın üstünde kullanın şu mereti! ayrıca ne demek 90 saniyede nasıl 100 derece olur. soba değil bu odunla çalışan. bir kaç bin voltluk bir telden de sadece bir kaç yüz derece oluşduruluyor. neyse sana bunu anlatmak uzun sürer. götür temizlet... bir daha da düzgün kullan!