Arkadaşlar sizce masaüstü bilgisayar mı?Dizüstü bilgisayar mı?Yoksa netbook mu?Macbook mu?İmac mi?İpad mi?Her seçenekten bol tuttum amaç rekabet artsın ben şahsen burda yarışın masaüstü ile laptop arasında geçeceğini düşünüyorum oyları görelim.</
laptop mu masaüstümü netbook mu macbook mu imac mi
Bir öğrenci için en iyisi, kesinlikle laptoptur...
performan ve güç için kesinlikle masaüstü ama iş için herde iş ve internetee girmek için ise notebook derim
Bende eskiden masaüstü derdim fakat artık laptoplarda masaüstüler kadar güçlü 17 inç ekranlık laptoplar bile var artık bence en iyi kombinasyon bir laptop ve en ucuzundan netbook bende ikiside var evde oyun oynarken laaptopla oynuyorum bir yere gidince de netbooku alıyorum netbookun en büyük avantajı şarj süresidir samsung n210un şarjı sözde 12 saat gidiyo ama en iyi notebook
neden bilmiyorum ama bende macbook hayranlığı var performans amaçlı kullanılmadığı sürece normal bir laptopla aynı hatta daha iyi özelliklere sahip
tabikide laptop fiyat ve performans açısından
bu aşşağıdaki ürün fiyatında macbook ve mac airler var bu performansın 10/1 bile etmiyolar
http://www.pcdepo.com/msi-gt680-i7-2630-12g-128ssd-500g-15-6-w7p-1-5vga-urun5436.html